Στην Άγκυρα Επίλεκτα Κορίτσια από τα ΚλιμάκιαΗ αθλήτρια του Φιλαθλητικού Ελένη Τζαβάρα η οποία την φετινή περίοδο αγωνίζεται με τα χρώματα της Αστραπής θα ταξιδέψει στην Άγκυρα για να λάβει μέρος στο Kids Festival.
Η Ελένη είναι γεννημένη το 1997.

Στο Kids Festival που διοργανώνει η τουρκική ομοσπονδία θα συμμετέχει επίλεκτη ομάδα κοριτσιών από τα κλιμάκια όλης της Ελλάδας. 

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Άγκυρα το Μεγάλο Σάββατο (επιστροφή στις 29/4) και θα δώσει τέσσερις αγώνες με επίλεκτες ευρωπαϊκές και αμερικανικές ομάδες που έχουν επίσης λάβει πρόσκληση από την Τουρκία, η οποία καλύπτει όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές επέλεξαν τις εξής αθλήτριες: Μαρία Αποστολάκη, Σοφία Κούκια, Αλεξάνδρα Ψωμά (ΕΣΠΑΑΑ), Ευαγγελία Μανωλίκα (ΕΣΠΕΔΑ), Πανδώρα Θεοτοκίδου, Άννα Καλαντάτζε (ΕΠΕΣΘ), Πασχαλιά Παρούτση (Α΄ περιφέρεια), Αθανασία Φακοπουλίδου (Β΄ περιφέρεια), Κωνσταντίνα Δασκάλου (Γ΄ περιφέρεια), Ελένη Τζαβάρα (Δ΄ περιφέρεια), Σοφία Καρακύκλα (Ε΄ περιφέρεια), Ξανθούλα Χατζηνικολάου (ΣΤ΄ περιφέρεια).

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι ΠΟΠ Δήμητρα Λυκογιάννη, Δημήτρης Μπαλασάς, Νίκος Αντωνιάδης και Μανώλης Πρασανάκης, η δημοσιογράφος του γραφείου Τύπου της Ε.Ο.ΠΕ., Δήμητρα Σώκου και το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας, Παναγιώτα Τουρσούκα, ως αρχηγός αποστολής.

Αναδημοσίευση από το volleyball.gr
Οι Χορηγοί μας