Φινάλε για φέτος στην ακαδημία του Φιλαθλητικού

Φινάλε για φέτος στην ακαδημία του Φιλαθλητικού

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, στο κλειστό Γυμναστήριο του 22ου Δημ. Σχολείου Σχολείου Λάρισας το Σάββατο 11/6/2016.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Νικητής αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά το βόλεϊ.
Αρκετά μεγάλη η συμμετοχή από τις μικρές βολεϊμπολίστριες της Ακαδημίας βόλεϊ του Φιλαθλητικού  που συμμετείχαν στους αγώνες επίδειξης που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων υποδομής. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκου Νίκος ανέφερε μεταξύ άλλων  τα εξής:

<<Το Τουρνουά αυτό  είναι η καθιερωμένη γιορτή των τμημάτων υποδομής του Φιλαθλητικού. Στόχος του Φιλαθλητικού είναι να γεμίσει το γήπεδο με τις χαρούμενες φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών που μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση σιγά σιγά να μαθαίνουν αυτό το όμορφο άθλημα. >>

Ήταν αναμφισβήτητα μια γιορτή του Βόλεϊ

Μετά από μία δημιουργική χρονιά γεμάτη βόλεϊ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κλείσουν την χρονιά με αγώνες mini volley δίπλα στις προπονήτριες τους.

Αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, έπαιξαν μεταξύ τους.
Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου απαλλαγμένες από το άγχος τόσο των μαθημάτων όσο και των προπονήσεων,έδειξαν στους γονείς τους και φίλους που παραβρέθηκαν τις δεξιότητες που καλλιέργησαν όλη τη χρονιά, με πολύ πάθος και αγωνιστικότητα.

Στο τέλος όλοι, γονείς – παιδιά – προπονητές, έδωσαν ραντεβού τον επόμενο Σεπτέμβρη.

Τα χαμόγελα των παιδιών και το γεγονός ότι όλα ρωτούσαν πότε θα ξεκινήσουν εκ νέου οι προπονήσεις, γέμισαν με δύναμη τους ανθρώπους του συλλόγου ώστε σε συνεργασία με τους προπονητές να οργανωθούν ακόμη καλύτερα για τη νέα περίοδο και να προσφέρουν περισσότερα εφόδια στα παιδιά για το αγωνιστικό τους μέλλον στο άθλημά μας.

DSC_0430a DSC_0414a DSC_0397 DSC_0380a DSC_0358a DSC_0343a DSC_0309a DSC_0385a

Attachment

DSC_0430a DSC_0414a DSC_0397 DSC_0385a DSC_0380a DSC_0358a DSC_0343a DSC_0309a

Οι Χορηγοί μας