Έτοιμη η Γυναικεία Ομάδα του Φιλαθλητικού

Έτοιμη η Γυναικεία Ομάδα του Φιλαθλητικού

Έτοιμη για την νέα αγωνιστική χρονιά είναι η Γυναικεία Ομάδα του Φιλαθλητικού  όπου θα συμμετάσχει στον 1ο υποόμιλο του Β΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής  .Η προετοιμασία της ομάδας είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του προπονητή Πράππα Λάμπρου που ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο για άλλη μια χρονιά, με άμεσους  συνεργάτες του, την Βασίλεβα Σβέτλα ως βοηθό προπονητή καθώς και τον γυμναστή Οικονόμου Άκη .

Lampros-Prappas     akis_oikonomou      B02B2560-1024x683

Μετά και την περσινή συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική, η διοίκηση μετά από εισήγηση του προπονητή ,  ανανέωσε με τις περισσότερες από τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας με την φανέλα του Φιλαθλητικού. Συγκεκριμένα ανανέωσε η Μπαζιάνα Ελένη που αγωνίζεται στην θέση της Πασαδόρου, η Υφαντή Ευαγγελία που αγωνίζεται στη θέση της Διαγωνίου, η Αναγνωστοπούλου Δήμητρα που αγωνίζεται στην θέση του Λίμπερο και η Μαυροπάνου Ράνια που αγωνίζεται στη θέση της Ακραίας. Επίσης επέστρεψαν στον σύλλογο η Παραφέστα Αγλαΐα που αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικής και η Βαρβάρα Βαβάτσικου και αποκτήθηκε από την ομάδα του Αμπελώνα, η Καλογήρου Πούλια η οποία αγωνίζεται στην θέση της Ακραίας.

Eleni-Mpaziana Euaggelia-Ifanti Dimitra-Anagnostopoulou Ourania-Mauropanou

B02B2536-1024x683 ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

Οι παραπάνω αθλήτριες μαζί με  Νεάνιδες και Κορασίδες από τα τμήματα υποδομής που θα προωθηθούν στην γυναικεία ομάδα ,θα  αποτελέσουν την φετινή Γυναικεία Ομάδα μας , η οποία για ακόμη μια χρονιά θα βάλει τον πήχη ψηλά, ώστε ο Φιλαθλητικός να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο  Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Attachment

B02B2560-1024x683 B02B2536-1024x683 B02B2560-1024x683 ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

Οι Χορηγοί μας