Ήττα με καλή «εικόνα» για τις Κορασίδες

Ήττα με καλή «εικόνα» για τις Κορασίδες

Οι Κορασίδες του Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους σε ένα δυνατό πρωτάθλημα κόντρα στον ΓΣ Ελασσόνας, όπου ηττήθηκαν με 3-0 σετ.

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς τα κορίτσια της Χριστίνας Τσαπραλή ήταν αρκετά ανταγωνιστικά, κόντρα σε μία ομάδα με αρκετές αθλήτριες που αγωνίζονται και στην Α2΄ κατηγορία. Η αισιοδοξία σε όλους για το σύνολο που ετοιμάζει η προπονήτρια της ομάδας είναι εμφανής, καθώς πιστεύουν στο έργο της και περιμένουν από το πρώτο εντός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή (13/12), να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Ελασσόνα, σημαντική ήταν η επιστροφή της Μπουρλή, που αναμένεται να βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το δεύτερο σετ του αγώνα ήταν το πιο ανταγωνιστικό με τις δύο ομάδες να έχουν εναλλαγές στο σκορ και το τελικό 25-22 να δείχνει την ποιότητα του βόλεϊ που παίχτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο σετ η Ελασσόνα το πήρε με 25-16, με το ίδιο σκορ πήρε και το τρίτο.

Τα σετ: 25-16, 25-22, 25-16

ΓΣ Ελασσόνας: (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ρ., Παναγιώτου, Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Μπελαή, Παπαδοπούλου  Ζ., Καζαντζή, Διβράμη, Γεωργιάδη, Λανάρη, Κορακίδη.
Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός (Τσαπραλή): Κουμπούρα Σ, Κουμπούρα Ε, Μπάλα, Μπουρλή, Μητσογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη, Παπαγιάννη, Γκαμζάρη, Νιακοπούλου.

Οι Χορηγοί μας