ΑΕΚ – Φιλαθλητικός Λάρισας
Pregame (ημιτελικός κυπέλλου)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τηλεοπτικά ο αγώνας σήμερα 
Παρασκευή 12 Απριλίου 
σε απ” ευθείας μετάδοση από το nova4 στις 8μμ.

Πρόγραμμα Αγώνων (final four Σαντορίνη)

Παρασκευή 12/04/2013
17:30  Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός ( Α” Ημιτελικός) (ΝOVA)
20:00  ΑΕΚ- Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός ( Β” Ημιτελικός) (ΝOVA)

Σάββατο 13/04/2013
17.00  Τελικός (ΝOVA)

Μια μεγάλη αθλητική γιορτή είναι οι αγώνες της τελικής φάσης του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών που πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο.
Με μοναδικό σκοπό την καλή εμφάνιση σε ένα αγώνα που θα μείνει στην Ιστορία όχι μόνο του Φιλαθλητικού αλλά και ολόκληρου του Λαρισινού και Θεσσαλικού βόλεϋ αγωνίζεται σήμερα ο Φιλαθλητικός.

Αντιμετωπίζει σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στις 8μμ., στη Σαντορίνη, στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας την ΑΕΚ.
Ο νικητής της συνάντησης θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο 13/4 στις την νικήτρια του άλλου ημιτελικού Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Φιλαθλητικού που βρίσκεται στο όμορφο νησί των κυκλάδων από την Πέμπτη το μεσημέρι, σίγουρα θα γράψει με …χρυσά γράμματα στην ιστορία του την πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε μια τέτοια διοργάνωση. Το μέλλον του συλλόγου μοιάζει ευοίωνο, αφού οι περισσότερες αθλήτριες της πρώτης ομάδας είναι νεαρής ηλικίας και μάλιστα κατέλαβαν την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων που φιλοξενήθηκε στο Άργος.

Απέναντι στην ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αποκομίσει εμπειρίες. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Λάμπρος Πράππας.

Το πρώτο σερβίς στον ημιτελικό της Σαντορίνης είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 με διαιτητές τους Οικονόμου Β.-Μουλά Λ. και παρατηρητή τον Κ. Ιορδανίδη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports4.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός καλύπτει μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ. Στη συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 11/4, οι προπονητές μαζί με τις αρχηγούς των ομάδων εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να αγωνισθούν με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση του κυπέλλου ενώ οι διοργανωτές των αγώνων (ΕΠΟΕ, ΔΑΠΠΟΣ, Α.Ο. Θήρας) εξέφρασαν την πεποίθησή τους για μια άρτια διοργάνωση και ένα πλούσιο θέαμα.

Η αποστολή του Φιλαθλητικού: Λάμπρος Πράππας (βοηθός Θωμάς Γκότσης)
Κεραμίδα, Νικούλη, Χαραβελούλη, Μπέλου, Μπαλδώκα, Τζαβάρα, Αργυροπούλου, Αναγνωστοπούλου(λ), Κουτρουμπή, Κορώνα,Παραφέστα, Κότσιρα.

Οι Χορηγοί μας