Ανακοίνωση Φιλαθλητικού… (21/12)

Ανακοίνωση Φιλαθλητικού… (21/12)

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός ενημερώνει πως ο στόχος του από την αρχή του σχεδιασμού για την σεζόν 2015 – 2016 ήταν και είναι ξεκάθαρος, μιλάμε για τη παραμονή στη κατηγορία.

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Γνωρίζαμε από αρχές Αυγούστου που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια πως βάσει των συν συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και τη πόλη μας, όλα θα ήταν δύσκολα, ωστόσο λειτουργήσαμε έτσι όπως θα γίνονταν σε όποια κατηγορία και αν έπαιζε ο Σύλλογος.

Οι αρχές μας είναι ο σεβασμός, η αλληλοκατανόηση, η συνεχής προσπάθεια για το στόχο, η εκτίμηση του ενός για τον άλλον, μεταξύ παικτριών, προπονητή και του Δ.Σ. Συλλόγου.

Με «οδηγό» τα παραπάνω ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος ανακοινώνει:

1) Την λύση της συνεργασίας με τις αθλήτριες Ντόνα Μαρία και Τσοπούλου Κωνσταντίνα.
Oι συγκεκριμένες αθλήτριες επελέγησαν από τον Σύλλογο και αποδέχτηκαν αυτή την επιλογή για να στηρίξουν τη προσπάθεια της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, όμως λόγω διαρκούς διαφωνίας μεταξύ της Διοίκησης και των παραπάνω αθλητριών όσον αφορά τη προσέγγιση της φιλοσοφίας και το στόχο του Συλλόγου αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τις αθλήτριες για τη μέχρι τώρα προσφορά τους εύχεται καλή συνέχεια στη προσωπική και αθλητική τους ζωή.

2) Ο Σύλλογος διακόπτει τη συνεργασία με τις αθλήτριες: Δίρβα Γιούλα και Γεροβασιλείου Εύη κατόπιν προσωπικής επιλογής των δύο αθλητριών. Διευκρινίζουμε ότι ο Σύλλογος είχε προσωπική επαφή με καθεμία από τις δύο αθλήτριες, οι οποίες παρότι διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν κανένα προσωπικό η αγωνιστικό πρόβλημα γνωστοποίησαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην ομάδα του Φιλαθλητικού. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τις αθλήτριες για την μέχρι τώρα προσφορά τους και τις εύχεται καλή συνέχεια στην προσωπική και αθλητική τους ζωή.

Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρερμηνειών στην παρούσα ανακοίνωση, διευκρινίζεται ότι σε καμία από τις περιπτώσεις των αναφερόμενων αθλητριών δεν ισχύουν άλλοι λόγοι (π.χ. οικονομικοί κλπ) πέραν εκείνων που γράφτηκαν.

Υ.Γ.1: Με το άγγελμα του θλιβερού γεγονότος, της απώλειας του προπονητή της Θέτιδας Βούλας κ. Χρήστου Παπαθανασίου, ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλληπτήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος καθώς και στο σωματείο του ΑΣΠ Θέτις Βούλας.

Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου

Οι Χορηγοί μας