Για την επιτυχία του Final4 παγκορασίδων ευχαριστούμε…….

Για την επιτυχία του Final4 παγκορασίδων ευχαριστούμε…….

Στον Φιλαθλητικό νοιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!!!!!!

Τυχαίο ή από σύμπτωση, ήτανε γραφτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων να επανέλθει μετά από 10 χρόνια στο μέρος όπου είχε σταματήσει, στην πόλη της Λάρισας.
Θεωρούμε ότι καταφέραμε να κάνουμε μια επιτυχημένη διοργάνωση με σωστή οργάνωση, προγραμματισμό ,καλές παροχές εκτός γηπέδου, όπως άλλωστε άξιζε στις ομάδες που
κατάφεραν να είναι στις τέσσερις καλύτερες της Ελλάδας.
Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκείνους που μας βοήθησαν και στήριξαν την επιτυχία της διοργάνωσης ξεκινώντας από:
 Τις ομάδες του ΑΡΗ ,ΑΕΚ ,ΗΡΑΚΛΗ ΚΙΦΗΣΙΑΣ και τους συνοδούς αυτών, για την άψογη συνεργασία σε όλη την διάρκεια των 3 ημερών της διεξαγωγής των αγώνων
 Τους χορηγούς μας Ενωμένα Φροντιστήρια Λάρισας, νερό ΘΕΟΝΗ, τις Αστικές συγκοινωνίες , τον Φυσικοθεραπευτή Πράπα Μιχάλη , την τεχνική εταιρεία SOLIS, τις μεταφορές ‘’ΑΝΔΡΕΑΣ’’ , τα καφέ ‘’MIKEL΄’.
 Τον φυσικοθεραπευτή Τσιλιάκο Αποστόλη για την βοήθεια του στην ημιτελική και στην τελική φάση των αγώνων στην πόλη μας.
 Το σώμα Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας για την ιατρική υποστήριξη και της 3 μέρες της διεξαγωγής των αγώνων. Η βοήθεια τους ήταν
πολύτιμη.
 Την ταβέρνα ‘’ ΚΥΜΑΤΟΛΗ΄ΓΗ’’ και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη της Κον Μιχωλό Δημήτρη ,για την υποστήριξη του και την άψογη εξυπηρέτηση του σε όλες τις ομάδες και τους συνοδούς αυτών.
 Τον Κον Νίκο , τον δικό μας άνθρωπο στο κυλικείο της Νεάπολης , που κάλυψε ότι χρειάστηκε στους εθελοντές της διοργάνωσης, έναν άνθρωπο που έχει ζήσει στο παρόν γήπεδο πολύ μεγάλες διοργανώσεις και δεν σταματάει λεπτό να στηρίζει τους συλλόγους που αγωνίζονται για τον υγιή αθλητισμό.
 Την εφημερίδα ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄ που κάλυψε δημοσιογραφικά την διοργάνωση.
 Τον Αποστόλη και τον Λευτέρη , δύο ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ, υπεύθυνοι του αθλητικού site ’volleynewsthessalias’’ ,οι οποίοι και τις τρείς μέρες κάλυψαν
και αναμετέδιδαν ζωντανά τους αγώνες της τελικής φάσης.
 Τον Υπεύθυνο ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας Κον Καρασαρλίδη Χαράλαμπο και υπεύθυνο του liberovolley για το φωτορεπορτάζ και την δημοσιογραφική υποστήριξη της διοργάνωσης.
 Την διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας για την παραχώρηση του Κλειστού Νεάπολης, ενός γηπέδου που έχει όλες τις προδιαγραφές για τέτοιου μεγέθους διοργανώσεις. Οι
άνθρωποι του ΕΑΚΛ όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τους συλλόγους και είναι πάντα κοντά μας, βοηθώντας να έρχονται μεγάλες διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα στην πόλη της Λάρισας.
 Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την εμπιστοσύνη στον σύλλογο μας , αναθέτοντας την επιμέλεια της διοργάνωσης .
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον συν διοργανωτή μας , τον Δήμο Λαρισαίων , όπου χωρίς την δική του βοήθεια δεν θα είχαμε καταφέρει να φέρουμε αυτή την μεγάλη διοργάνωση στην πόλη μας. Ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει πάντα έμπρακτα τον αθλητισμό της πόλης μας, με τα δικά του αθλητικά προγράμματα αλλά και με την στήριξη στους συλλόγους της πόλης μας .

Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Ιόφτεβ Δημήτρη όπου μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να επαναφέρει τον σύλλογο μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και είναι μόνο η αρχή.
Ευχαριστούμε τις κοριτσάρες μας , τις αθλήτριες-μαθήτριες όπου με την αθλητική νοοτροπία που τις διακρίνει, κατάφεραν να συνδυάσουν μαθήματα και προπονήσεις και να φτάσουν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης , αν μη τι άλλο, μια τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα αυτή απαρτίζετε από παιδιά ηλικίας 2006-2005-2004 και 2003. Η εμπειρίες που αποκόμισαν θα είναι σημαντικές για το μέλλον τους.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών, τους αφανής ήρωες που τρέχουν κάθε μέρα να προλάβουν όλες τις δραστηριότητες των παιδιών τους , είτε σχολικές είτε αθλητικές, και στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Είναι πάντα κοντά στον σύλλογο και λειτουργούν σαν μια μεγάλη οικογένεια. Είναι από τους μεγάλους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού

Οι Χορηγοί μας