Έναρξη Πρωταθλημάτων Αγωνιστικής Περιόδου 2017-2018

Έναρξη Πρωταθλημάτων Αγωνιστικής Περιόδου 2017-2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/9/2017 η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΊΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ   συμμετέχει στο Κύπελλο Γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ και στα πρωταθλήματα Β Εθνικής Γυναικών, Νεανίδων , Κορασίδων , Παγκορασίδων. καθώς και ΚορασίδωνΒ΄ και ΠαγκορασίδωνΒ΄.

Οι Αγώνες του Κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του πρωταθλήματος ξεκινάει το Σάββατο 30/9/2017 και η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει σε αγώνα Νοκ-Αουτ εκτός έδρας την ΑΕΛ.

Στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών το οποίο σύμφωνα με τον προγραμματισμό του πρωταθλήματος ξεκινάει στις 21/10/2017 και ολοκληρώνεται στις 3/3/2018  οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι κάτωθι: ΣΠΑ Καρδίτσας, ΑΟ Σουφλαρίων, ΑΣ Ιτέας Φωκίδος, Φιλ/κος Τρικάλων, ΓΣΕ Ελασσόνας, Φιλ/κος Αμπελώνα, Φθία Λαμίας, ΑΕΛ, Αργώ Βόλου και Φιλαθλητικός Λάρισας. Την 1η αγωνιστική ο Φιλαθλητικός θα αγωνισθεί σύμφωνα με την κλήρωση εντός έδρας με την ΑΕΛ και τη 2η Αγωνιστική εκτός έδρας στην Καρδίτσα.
Σημ. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μόλις θα μας δημοσιοποιηθεί επίσημα από την ΕΣΠΕΚΕΛ

Για το πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο ξεκινάει την Κυριακή 1/10/2017 και θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 23/12/2017, ο όμιλος που συμμετέχει η Φιλαθλητικός είναι ο Α και απαρτίζεται από τις κάτωθι ομάδες: Φιλαθλητικός Λάρισας, ΕΑΛ, Νίκη Βόλου και Ερμή Αγιας.  Σύμφωνα με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος οι όμιλοι είναι τέσσερις και προκρίνονται στην Β φάση οι δύο πρώτοι μετά από πρωτάθλημα δύο γύρων. Την αγωνιστική οι Νεάνιδες του Φιλαθλητικού θα αγωνισθούν σύμφωνα με την κλήρωση εντός έδρας με την ΕΑΛ.
Σημ. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μόλις θα μας δημοσιοποιηθεί επίσημα από την ΕΣΠΕΚΕΛ

Στο πρωτάθλημα των Κορασίδων, το οποίο  σύμφωνα με τηνπροκύρηξη του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στις 8/10/2017 και θα ολοκληρωθεί στις 12/4/2018,  οι όμιλοι είναι 6 (4 των 5 ομάδων και 2 των τριών). Γίνεται μονός γύρος (μόνο ένας αγώνας ), όπου περνούν στη Β φάση οι τρεις πρώτοι των 5άρηδων ομίλων και οι δύο πρώτοι των 3άρηδων.
Στην Β φάση διαμορφώνονται νέοι όμιλοι (4 τον αριθμό), γίνεται πρωτάθλημα δύο γύρων και προκρίνονται οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο για την φάση των 16 και ο 1ος του 4ου ομιλου δίνει αγώνα μπαράζ με τον αντίστοιχο από τη Στερεά Ελλάδα.
Ο Φιλαθλητικός  αγωνίζεται στον Ζ όμιλο με αντιπάλους τους: Άμιλλα Τρικάλων και Τιτάνες Παλαμά.  Την  αγωνιστική οι Κορασίδες του Φιλαθλητικού θα αγωνισθούν σύμφωνα με την κλήρωση εντός έδρας με την Άμιλλα Τρικάλων.
Σημ. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μόλις θα μας δημοσιοποιηθεί επίσημα από την ΕΣΠΕΚΕΛ

Στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων οι όμιλοι είναι 5 στην Θεσσαλία και θα ξεκινήσει στις 7/1/2018

Οι Χορηγοί μας