Εντυπωσιακό Φινάλε Στην Ακαδημία του Φιλαθλητικού.

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουα ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, στο κλειστό Γυμναστήριο του 22ου Δημ. Σχολείου Σχολείου Λάρισας την Τετάρτη 11/6/2014.

Νικητής αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά το βόλεϊ.
 Στόχος του Φιλαθλητικού είναι να γεμίσει το γήπεδο με τις χαρούμενες φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών που μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση σιγά σιγά να μαθαίνουν αυτό το όμορφο άθλημα.

 Περισσότερες από 150 βολεϊμπολίστριες της Ακαδημίας βόλεϊ του Φιλαθλητικού συμμετείχαν στους αγώνες επίδειξης που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων υποδομής.
 Το Τουρνουά αυτό που είναι η καθιερωμένη γιορτή των τμημάτων υποδομής του Φιλαθλητικού.
Ήταν αναμφισβήτητα μια γιορτή του Βόλεϊ

Μετά από μία δημιουργική χρονιά γεμάτη βόλεϊ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κλείσουν την χρονιά με αγώνες mini volley δίπλα στις προπονητριές τους.

Αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, έπαιξαν μεταξύ τους.
Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου απαλλαγμένες από το άγχος τόσο των μαθημάτων όσο και των προπονήσεων,έδειξαν στους γονείς τους και φίλους που παραβρέθηκαν τις δεξιότητες που καλλιέργησαν όλη τη χρονιά, με πολύ πάθος και αγωνιστικότητα.

 Στο τέλος όλοι, γονείς – παιδιά – προπονητές, έδωσαν ραντεβού τον επόμενο Σεπτέμβρη.

 Τα χαμόγελα των παιδιών και το γεγονός ότι όλα ρωτούσαν πότε θα ξεκινήσουν εκ νέου οι προπονήσεις, μας γεμίζουν με δύναμη ώστε σε συνεργασία με τους προπονητές να οργανωθούμε ακόμη καλύτερα για τη νέα περίοδο και να προσφέρουμε περισσότερα εφόδια στα παιδιά για το αγωνιστικό τους μέλλον στο άθλημά μας.

Οι Χορηγοί μας