ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2010

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
25 – 26 – 27 Ιουνίου 2010
        Διεξάγεται 25 – 26 – 27 Ιουνίου 2010 στο κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ  ο Α΄ όμιλος των ημιτελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων  την διοργάνωση του οποίου έχει αναλάβει ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ και στον  οποίο συμμετέχουν οι ομάδες: Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος Πρωταθλητής ΕΣΠΕ Κεντρικής Ελλάδας, Γ.Σ.Ηρακλής Θεσσαλονίκης Δευτεραθλητής ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης , Φ.Ε.Ιωαννίνων Πρωταθλητής ΕΣΠΕ Δυτ. Ελλάδας, ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών Τριταθλητής ΕΣΠΕ Μακεδονίας       ( Wild Card).
         
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
Παρασκευή 25 – 6 – 2010
18:00 ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  –  ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
20:00 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Λ. Σ.  –  Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 – 6 – 2010
18:00 ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  –  Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ
20:00 ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Λ. Σ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 – 6 – 2010
12:00 Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ  –  ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ    
14:00 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Λ. Σ  – ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
        Από τον Α΄όμιλο προκρίνεται μία ομάδα για τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί 2 – 3/7 2010. Οι αγώνες αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου, με υψηλό ανταγωνισμό και είναι μια ευκαιρία να μυηθούν  τα νέα κορίτσια στο άθλημα του Βόλλεϋ.
        Η ομάδα του Φιλαθλητικού συμμετέχει για άλλη μία φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο την πρόκριση της ομάδας στα τελικά. Αυτή η συμμετοχή όπως οι συμμετοχές των ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αποδεικνύουν τη σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται από τα τμήματα των υποδομών μέχρι τη Γυναικεία ομάδα.  Η ομάδα προετοιμάστηκε όσο το δυνατόν καλύτερα δίνοντας πολλά φιλικά παιχνίδια με ομάδες όπως ο ΑΙΑΣ  ΕΥΟΣΜΟΥ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
Υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Κουκούλη Γιώργου προπονούνται καθημερινά  οι παρακάτω αθλήτριες: Αργυροπούλου Μαρίνα – Γιάννη Βερόνικα  –  Κακάτσιου Εύη – Καλέτσιου  Ηρώ – Κουτρουμπή    Ανδρομάχη – Μουλιώτα Λύδια – Μπαλδώκα Ευανθία – Τραταλού Βασιλίνα –  Χαραβελούλη Μαριάντζελα – Τζαβάρα  Ελένη – Μαγαλιού Ελένη – Σπύρου Εύη – Εμμανουήλ Ελεάνα  – Μπλογγουρά Μαριάνθη έχοντας την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης και όλων των γονιών των αθλητριών.
        Καλούμε όλους τους  Φιλάθλους και όλα νέα κορίτσια που αγαπούν τον αθλητισμό και ειδικά το άθλημα του βόλλεϋ να έλθουν στο γήπεδο να απολαύσουν  ωραίο θέαμα και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας για πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων.
 Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βαβάτσικος Αθανάσιος

Δοκίμασε το widget(πάτα το αν σου άρεσε η ανάρτηση):

Οι Χορηγοί μας