Και τώρα …Τελικός για τις Νεάνιδες

Και τώρα …Τελικός για τις Νεάνιδες

Στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξήχθη χθες στο κλειστό του Αλμυρού, τα κορίτσια μας πήραν μια μεγαλειώδη νίκη απέναντι στην ομάδα της Αργώ Βόλου και πέρασαν στο τελικό όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΓΣ Ελασσόνας.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Ένα ακόμη παιχνίδι ,που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν, όπου από το πρώτο σετ,  φάνηκε, ότι οι ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση . Όσο αφορά  τον αγώνα,η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στα δύο πρώτα σετ και τα κατέκτησε σχετικά εύκολα.  Τα επόμενα δύο σετ όμως έσπασαν καρδιές και  κρίθηκαν στις λεπτομέρειες , βρίσκοντας την ομάδα μας νικήτρια και παρούσα στον τελικό της διοργάνωσης για πολλοστή φορά.

Την νίκη-πρόκριση το ΔΣ ,το προπονητικό τιμ και οι αθλήτριες την αφιερώνουν στην αθλήτρια του συλλόγου μας  Μπουρλή Ιωάννα η οποία είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και τις εύχονται , ταχεία αποκατάσταση και σύντομα να είναι πάλι κοντά τους.

Τα σετ :Φιλαθλητικός – Αργώ Βόλου  3-1 (25-20, 25-14, 24-26, 30-28)

Φιλαθλητικός (Λάμπρος Πράππας): Κουμπούρα Σ, Μπάλλα, Γκαμζάρη, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη,   Νιακοπούλου (Λίμπερο), Κουμπούρα Ε, Καλογήρου, Τζήκα, Γαλάνη (Λίμπερο).

 

Οι Χορηγοί μας