final 4 για τις Νεάνιδες

final 4 για τις Νεάνιδες

Στο final 4 της ΕΣΠΕΚΕΛ θα δώσει το παρών η ομάδα των Νεανίδων μας μετά την μεγαλειώδη και καθαρή νίκη με 3-0 σετ απέναντι στην  ομάδα της  ΕΑΛ .

Σε ένα παιχνίδι  όπου δικαίως χαρακτηριζόταν ως ντέρμπι (μιας και οι δύο ομάδες αποτελούν διαφήμιση για το λαρισινό βόλεϊ και σε επίπεδο Γυναικών και Αναπτυξιακών) η ομάδα μας  παίζοντας με πάθος και δείχνοντας τις δυνατότητες που έχει ,βρήκε τις λύσεις και έφτασε στην νίκη – πρόκριση απέναντι στην ομάδα της ΕΑΛ που πάλεψε αλλά δεν στάθηκε ικανή να αποφύγει την ήττα.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Όσο αφορά τώρα το παιχνίδι, από την αρχή του πρώτου σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο -πόντο, προδικάζοντας το τι θα επακολουθούσε σε όλο το παιχνίδι -διαφήμιση,  αφήνοντας όσους φιλάθλους το παρακολουθούσαν ευχαριστημένους για το θέαμα που έβλεπαν.Έως το 18-18 οι ομάδες ήταν ισοδύναμες μέχρι που  πήγε στο σέρβις η Γαλογαύρου για την ομάδα μας και με ένα σερί 4-0 εκτόξευσε το σκορ στο 22-18. Κάπου εκεί το σετ έγειρε προς την πλευρά της ομάδας του Φιλαθλητικού  και τελικά κατακτήθηκε με σκορ 25-23.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της ΕΑΛ ξεκίνησε δυνατά και από την θέση σέρβις έκανε μια μεγάλη διαφορά όπου σταμάτησε στο 12-4. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το 16-6  έδειχνε ότι το σετ είχε χαθεί. Τα κορίτσια μας όμως είχαν διαφορετική άποψη και καταθέτοντας ψυχή, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να το φέρουν στα ίσα στο 18-18. Κάπου εκεί η ψυχολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο και βελτιώνοντας  κατά πολύ τα λάθη της σαν ομάδα, κατάφερε να κατακτήσει και αυτό το σετ με 25-22.

Στο τρίτο σετ η ΕΑΛ προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση της, αλλά η ομάδα μας στάθηκε σοβαρή μέσα στο γήπεδο  και έφτασε στην επικράτηση του σετ και του παιχνιδιού παράλληλα, με σκορ 25-22 που της χάρισε την πρόκριση στο final 4  της Ένωσης .

Ήταν ένας πρόωρος τελικός , ένα παιχνίδι -διαφήμιση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα της ΕΑΛ  που πάλεψε ,αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.

Τα σετ  :Φιλαθλητικός- ΕΑΛ  3-0 (25-23, 25-23, 25-22 )

Φιλαθλητικός (Λάμπρος Πράππας): Κουμπούρα Σ, Μπάλλα, Μπουρλή, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη,   Νιακοπούλου (Λίμπερο), Κουμπούρα Ε, Καλογήρου, Τζήκα, Γαλάνη (Λίμπερο).

περισσότερες φωτογραφίες……

 

7 6 5 4 3 2 1

 

 

 

Attachment

8 7 6 5 4 3 2 1

Οι Χορηγοί μας