Καμαρώνει όλη η Λάρισα για τον Φιλαθλητικό

Μια ομάδα της Θεσσαλίας μια ομάδα της Α2 
στο FINAL FOUR του κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος.

Χθες Τρίτη 9 Απριλίου στο πλαίσιο του ταξιδιού στη Σαντορίνη και της συμμετοχής στο Final Four παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Ο Δημήτρης Αλεξάκος (πρόεδρος της ένωσης) ανέφερε: Ο Φιλαθλητικός είναι ένα σημαντικό σωματείο. Ευχόμαστε στον Φιλαθλητικό να δικαιώσει το όνομά του και ως Φιλαθλητικός και ως Λαρισαϊκός. Να μας μεταφέρει τη τεχνογνωσία καθώς σχεδιάζουμε να φέρουμε σημαντικές διοργανώσεις.
Ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Αθανάσιος Βαβάτσικος: Είναι μεγάλη τιμή το ότι θα βρεθούμε στη Σαντορίνη και θα ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Σίγουρα αγωνιστικά υστερούμε σε σχέση με την ΑΕΚ που ήταν πρωταθλήτρια πέρυσι και δευτεραθλήτρια φέτος όμως δεν πάμε για να είμαστε φτωχοί συγγενείς.Θα είναι για μας ένα μεγάλο κέρδος το γεγονός πως θα δούνε οι μικρές αθλήτριες που μπορείς να φτάσεις μέσω του αθλητισμού.
Ο Προπονητής  Λάμπρος Πράππας: Ευχαρίστησε το σύλλογο που τον εμπιστεύθηκε σε αυτή τη θέση, και δήλωσε πως » εμείς δεν θα πάμε ένα ταξίδι αναψυχής αλλά θα πάμε να κερδίσουμε εμπειρίες και να αποδείξουμε πως το Λαρισινό βόλεϋ αξιζει να είναι ψηλά. Αυτό το τουρνουά θα είναι μεγάλη εμπειρία για όλους . Εμείς δεν αντιπροσωπευουμε μόνο το Φιλαθλητικό αυτή τη στιγμή αλλά όλη τη Λάρισα. Τέλος ευχαρίστησε τον προηγούμενο προπονητή Βασίλη Παπαδημητρίου που ευτασε την ομάδα μέχρι τις 8.
Ο υπευθυνος των Ακαδημιών και συνεργάτης του Λάμπρου Πράππα, Θωμάς Γκότσης είπε: Η παρουσία του Φιλαθλητικού στο φαιναλ φορ θα αποτελέσει ένα φωτεινό φάρο για τι μέλλον του συλλόγου και το μέλλον του λαρισινού βόλεϋ.
Η αρχηγός της ομάδας Άννα Κεραμίδα είπε: Είμαι πολύ χαρούμενη για το φαιναλ φορ. θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε.
Η Βάσω Νικούλη στη συνέχεια είπε: Μια συγκυρία μας φέρνει στο φαιναλ φορ.Συγχαρητήρια στη Διοίκηση και τον πρόεδρο Θανάση Βαβάτσικο. Αν και θα έχουμε ελλείψεις θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϋ.
Τέλος μίλησε η 16χρονη Αγγέλα Μπέλλου που τόνισε: Αισθανόμαστε τυχεροί που θα ζήσουμε μια τέτοια εμπειρία.Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.
πηγή: Ελευθερία

Οι Χορηγοί μας