Νίκη η Γυναικεία Ομάδα του Φιλαθλητικού και Πρόκριση οι Νεάνιδες.

Νίκη η Γυναικεία Ομάδα του Φιλαθλητικού και Πρόκριση οι Νεάνιδες.

Συνέχεια με νίκη για την γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Φιλαθλητικού, επικράτησε με 3-0 με αντίπαλο τον ΑΟ Σουφλαρίων, το Σάββατο 11/11, στο κλειστό της Νεάπολης, για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΚΕΛ και συνεχίζει να παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ
Φιλαθλητικός Λάρισας – ΑΟ Σουφλάρια: 3-0 σετ
Τα σετ: (25-20), (25-9), (25-18).

Η Σύνθεση του Φιλαθλητικού: (Ιοφτσεβ Δημήτρης)  Κεραμίδα Άννα, Μπαζιάνα Ελένη,  Μαυροπάνου Ράνια, Λουκανίκα Νατάσα, Παραφέστα Αγλαϊα, Κουτρουμπή Ειρήνη, Κουμπούρα Σεβαστή, Μητσιογιάννη Δέσποινα, Νιακοπούλου Αλεξάνδρα (λ), Κοντογιάννη Χαρά, Τζήκα Αγγελική , Γαργάλα Ελευθερία.

Η Επόμενη Αγωνιστική:
Για την επόμενη 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Φιλαθλητικός θα αγωνισθεί εκτός έδρας στην Ιτέα Φωκίδος το επόμενο Σάββατο 18/11 με την τοπική ομάδα.

Όλο τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ : 3-0
Α.Σ. ΙΤΕΑΣ – ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: 0-3
Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 3-0
ΦΙΛ/ΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ: 0-3
ΑΠΣ ΛΑΜ. ΦΘΙΑ – Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: 3-2

Φωτογραφίες από την συνάντηση ΕΔΩ

Νίκη και των Νεανιδων και πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ένα σετ ήθελε μόνο να κατακτήσει η ομάδα των Νεανίδων του Φιλαθλητικού από την Νίκη Βόλου στον αγώνα που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή 12/11 για την τελευταία αγωνιστική της Α΄Φάσης, για να βρεθεί στην επόμενη φάση, των οχτώ ομάδων του πρωταθλήματος και το πήρε εύκολα με 25-5.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ. Εκεί η ομάδα αφυπνίστηκε και πήρε τα επόμενα δύο σετ και τον αγώνα με 3-2 σετ. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε με πια ομάδα θα αγωνισθούμε στην φάση των οχτώ ομάδων.

Πρωτάθλημα Νεανίδων ΕΣΠΕΚΕΛ
Φιλαθλητικός Λάρισας – Νίκη Βόλου: 3-2 σετ
Τα σετ: (25-5), (27-25), (22-25), (25-20), (15-6)

Η Σύνθεση του Φιλαθλητικού: (Ιοφτσεβ Δημήτρης) Κουτρουμπή Ειρ., Κουμπούρα Σ., Μητσιογιάννη Δ., Κοντογιάννη Χ., Νιακοπούλου Αλ.(λ), Τζήκα Αγγ., Παπακωνσταντίνου Δ., Γαργάλα Ελ., Παραφέστα Αντ., Γαλάνη Ν (λ), Παπακωνσταντίνου Στ., Σεκλειζιώτη Γλ., Βαϊοπούλου Μ., Τσιλιάκου Δ.

 

Οι Χορηγοί μας