Νίκη με 3-0 σετ και πρόκριση στους 8 για τις κορασίδες του Φιλαθλητικού

Νίκη με 3-0 σετ και πρόκριση στους 8 για τις κορασίδες του Φιλαθλητικού

Μεγάλη νίκη των Κορασίδων μας επί της ομάδας Κυνός Λιβανατών με 3-0 σετ.

Σε αγώνα Νοκ Αουτ που έγινε χθες Κυριακή 28/7 στο ουδέτερο γήπεδο του Αλμυρού οι κορασίδες μας δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου τους και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση των οχτώ ομάδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Για την επόμενη φάση περιμένουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος για να δούμε την ομάδα που θα αντιμετοπίσουμε για την πρόκριση στο fianl4. (όλα τα αποτελέσματα της φάσης των «16» μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ).

Για τον αγώνα τώρα, στο 1ο και 2ο σετ η ομάδα μας από την αρχή έπαιρνε διαφορά η οποία συνέχεια αυξάνονταν και να τα πάρει εύκολα με 25-11 και 25-16 και να γίνει το 2-0. Στο 3ο σετ αν και σε καμία στιγμή οι κορασίδες μας δεν έχασαν το προβάδισμα η αντίπαλες ήταν πάντα κοντά και έφθασαν μέχρι το 24-24 εκεί όμως αποφάσισαν να τελειώσουν οι δικές μας το σετ και τον αγώνα με μια επίθεση και έναν άσο της Γαλογαύρου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού τα κορίτσια μας το χάρηκαν  κάπως έτσι……..Δείτε εδώ

Φιλαθλητικός – Κυνός Λιβανατών: 3-0 σετ (25-11, 25-16, 26-24)

Οι Κορασίδες του Φιλαθλητικού: (Τσαπραλή Χριστίνα) Κουμπούρα Σεβαστή. Μπάλλα Σοφία, Μπουρλή Ιωάννα, Μητσιογιάννη Δέσποινα, Γαλογαύρου Μαρία, Νιακοπούλου Αλεξάνδρα (Λ), Ντουλμπέρη Βάγια, Σταμπουλή Ιωάννα, Κοντογιάννη Χαρά, Παπαγιάννη Φρειδερίκη, Γκαμζάρη Φρειδερίκη, Κουμπούρα Ευαγγελία.

 


 

Τα αποτελέσματα για το πρωτάθλημα παγκορασίδων Β΄ ομάδων του Σαββατοκύριακου.

Στο 2ο Όμιλο η Ομάδα  Φιλαθλητικός Β΄της Χριστίνας Τσαπραλή αντιμετωπίσε το Σάββατο 27/2 την Ελασσόνα στις 2:30 μμ στο κλειστό του 22ου Δημ.Σχολείου.
Φιλαθλητικός Β΄ – Ελασσόνα: 2-3 σετ
Δείτε το Πρόγραμμα αγώνων του 2ου Ομίλου παγκορασίδων Β΄ομάδων ΕΔΩ.

Στον 4ο Όμιλο ο Φιλαθλητικός Γ΄ αγωνίσθηκε την Κυριακή 28/2 στις 11:30 πμ στο  κλειστό του 22ου Δημ.Σχολείου με τον Απολλώνιο.
Φιλαθλητικός Γ΄ – Απολλώνιος: 1-3 σετ
Δείτε το Πρόγραμμα αγώνων του 4ου Ομίλου παγκορασίδων Β΄ομάδων ΕΔΩ.

Στον 5ο Όμιλο η ομάδα Φιλαθλητικός Δ΄ της Σβέτλας Βασίλεβα,  την Κυριακή 28/2 στον Τύρναβο  αντιμετώπισε  την τοπική ομάδα Τύρναβος Γ΄.
Τύρναβος – Φιλαθλητικός Δ΄: 3-1 σετ.
Δείτε το Πρόγραμμα αγώνων του 5ου Ομίλου παγκορασίδων Β΄ομάδων ΕΔΩ.

Τέλος αναβλήθηκε η συνάντηση του 3ου Ομίλου Φιλ/κος Τρικάλων – Φιλαθλητικός Ε΄ της Σβέτλας Βασίλεβα που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 27/2 στα Τρίκαλα, λόγω μη ύπαρξης γηπέδου
Δείτε το Πρόγραμμα αγώνων του 3ου Ομίλου παγκορασίδων Β΄ομάδων ΕΔΩ.

 

Attachment

Οι Χορηγοί μας