Ξεκινάει το πρωτάθλημα παγκορασίδων Β ομάδων της ΕΣΠΕΚΕΛ περιόδου 2013-14

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014 ξεκινάει το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄ και ο Φιλαθλητικός επιχειρεί φέτος ένα μοναδικό εγχείρημα που δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία του συλλόγου. Θα κατεβάσει τρεις ομάδες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα παγκορασίδων Β΄.

Δηλαδή θα αγωνισθούν συνολικά τέσσερις αυτοτελείς ομάδες παγκορασίδων του Φιλαθλητικού σε αγώνες. (μαζί με την ομάδα των παγκορασίδων Α΄ που μετέχει είδη στο πρωτάθλημα.)

Ο Φιλαθλητικός πλέον αναπτύχθηκε αρκετά στη πόλη της Λάρισας και πρέπει να παίξουν τα παιδιά. Άλλωστε γι΄αυτό ήρθαν στο βόλεϊ και στον Φιλαθλητικό.
Το πρόγραμμα θα είναι δύσκολο γιατί πρέπει να τρέχουμε σε διαφορετικά γήπεδα, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής, οι Νεάνιδες θα αγωνισθούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και οι Κορασίδες συνεχίζουν με τους αγώνες της Β΄Φάσης.

Το εγχείρημα είναι μεγάλο, αλλά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουν αυτά τα κορίτσια που γεμίζουν κάθε μέρα τα κλειστά γυμναστήρια του Μουσικού και του 22ου Δημ. Σχολείου. Εδώ χτίζεται με δουλειά και υπομονή το μέλλον του Φιλαθλητικού και ετοιμάζονται τα παιδιά που θα πάνε στην γυναικεία ομάδα.

Οι αντίπαλοι μας είναι:
Φιλαθλητικός Β΄
Προπονητής (Θ. Γκότσης)
Φιλαθλητικός Γ΄
Προπονητής (Λ. Πράππας)
Φιλαθλητικός Δ΄
Προπονητής (Θ. Γκότσης)
Α.Σ. ΑΡΓΩ
Γ.Σ.
ΒΟΛΟΥ
Γ.Σ.
ΛΑΜΙΑΣ
Γ.Σ.
ΑΛΜΥΡΟΥ 
ΑΟ
ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ
Α.Σ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ
Β΄
Γ.Σ.
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ
Γ.Σ.Ε.
ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γ.Σ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΦΟΙΒΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ
Γ΄ 

Οι Χορηγοί μας