ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2009-2010

Με δύο ομάδες μετέχει ο Φιλαθλητικός Λάρισας στο πρωτάθλημα κορασίδων της περιόδου 2009-2010 που διοργανώνεται από την ΕΣΠΕΚΕΛ, στο οποίο μετέχουν συνολικά 28 ομάδες.

Οι 28 Α’ & 3 Β’ ομάδες χωρίστηκαν σε 5 ομίλους (κατά γεωγραφική θέση) 7,7,6,5 και 6 ομάδων όπου και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα 1 γύρου με βαθμολογία.

Στη συνέχεια οι πρώτοι κάθε ομίλου (Α’-Β’-Γ’-Δ’-Ε’), θα συγκροτήσουν όμιλο 5 ομάδων όπου και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα 1 γύρου με βαθμολογία με τις 2 πρώτες του ομίλου να προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων και την πρώτη ομάδα του ομίλου αυτού ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Κορασίδων.

Η ομάδα του Φιλαθλητικού Α΄μετέχει στον Β΄όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις :Ασκληπιό Τρικάλων, Α.Ο.Σουφλαρίων, Φοίνικα Λάρισας, Φιλαθλητικό Αμπελώνα, ΑΕΛ και Γ.Σ.Τυρνάβου.

Η Φιλαθλητικός Β΄αντιμετωπίζει: Αγιά, Αλμυρό, Νίκη Βόλου, Φαλάνη, ΕΑΛ και Γ.Σ.Βόλου.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές οι κορασίδες του Φιλαθλητικού αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες περιφέρειας, και στη συνέχεια αγωνίστηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου και κατέλαβαν και τις δύο χρονιές την τρίτη θέση στην Ελλάδα και το χάλκινο μετάλλιο.
 
                                                        ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2007-08  και 2008-09

 
Την περίοδο 2007-2008 στα τελικά που έγιναν στη Ν.Φιλαδέλφεια Αθήνας νίκησαν για την τρίτη θέση την ομάδα του Εαρινού Θεσσαλονίκης.
Πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί ο Ηρακλής Κηφισιάς και την δευτερη θέση πήρε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Την περίοδο δε 2008-2009 στα τελικά που διεξήχθησαν στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα, οι κορασίδες του Φιλαθλητικού αντιμετώπισαν στον μικρό τελικό την ομάδα του Άργους, την οποία νίκησαν και κατέλαβαν την τρίτη θέση, πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και την δεύτερη θέση πήρε η ομάδα της siemens από την θεσσαλονίκη.  

Οι Χορηγοί μας