Οι Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού το Σαββατοκύριακο 12-13/3/2016

Οι Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού το Σαββατοκύριακο 12-13/3/2016

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε μόνο ένας αγώνας από τους πέντε που ήταν προγραμματισμένοι για τις ομάδες των Παγκορασίδων μας.

Το Σάββατο το μεσημέρι  12/3 αγωνίσθηκε μόνο η ομάδα των Παγκορασίδων Β΄ του Φιλαθλητικού.

Στο 22ο Δημοτικό Σχολείο αντιμετώπισε τον Φοίβο Γιάννουλης τον οποίο και νίκησε εύκολα με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού αγωνίσθηκαν χωρίς άγχος και υπό τις οδηγίες της Χριστίνας Τσαπραλή η νίκη ήλθε δίκαια.

Φιλαθλητικός Λάρισας Β΄ – Φοίβας Γιάννουλης: 3-0 σετ (25-16, 25-20, 25-16)

Η σύνθεση του Φιλαθλητικού: (Τσαπραλή Χριστίνα) Κουμπαρά Μ,  Παπακωνσταντίνου Στ, Μπίλλη Μ, Σαμαρά Ν, Γαλάνη Ν, Τζήκα Αγγ, Χατζηκαλλινικίδου Π, Μουλά Θ, Τσούτσου Ευα, Αβραμούδη Αντ,  Γεροστέργιου Μαρία, Μπουφίκου Γρ.

Οι υπόλοιποι αγώνες παγκορασίδων Β΄ ομάδων που ήταν προγραμματισμένοι αναβλήθηκαν ήταν:  Φιλαθλητικός Γ΄- ΕΑΛ Γ΄, Φιλαθλητικός Δ΄- Ελασσόνα Γ΄ και Φιλ/κος Καλαμπάκας – Φιλαθλητικός Ε΄.

Προγραμματισμένη ήταν για αυτό το Σαββατοκύριακο να διεξαχθεί και η αναμέτρηση της 1ης Αγωνιστικής των Παγκορασίδων Α΄,  Φιλαθλητικός Α΄-ΓΣ Δεσκάτης, η οποία όμως δεν έγινε καθώς η ομάδα της Δεσκάτης δεν προσήλθε να αγωνισθεί και έτσι η ομάδα μας πήρε τους δύο πρώτους βαθμούς  άνευ αγώνα. (Δείτε το Πρόγραμμα των παγκορασίδων Α΄ΕΔΩ).

Οι Χορηγοί μας