Ο Φιλαθλητικός στην σχολή Καραβάνα

Tην σχολή Καραβάνα επισκέφτηκε μετά από πρόσκληση, επιτελείο του Φιλαθλητικού στα πλαίσια του προγράμματος » Γνωρίζω τα Ολυμπιακά Αθλήματα».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η σχολή έχει ως εξής:
 «Γνωρίζω το Βόλεϊ»
 <<Οι μαθητές της Ε” και Στ” τάξης της Σχολής Καραβάνα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της Πετοσφαίρισης στα πλαίσια του Προγράμματος «Γνωρίζω τα Ολυμπιακά Αθλήματα». Τους μαθητές επισκέφθηκε το επιτελείο του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου, ομάδας που συμμετέχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Αφού οι μαθητές παρακολούθησαν μία παρουσίαση του αθλήματος και ενός βίντεο με βασικές δεξιότητες, κλήθηκαν να τα εφαρμόσουν σε δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στην αυλή του σχολείου υπό τις οδηγίες των έμπειρων αθλητριών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές Δημήτρη Ιόβτσεφ, Σβέτλα Βασίλεβα καθώς και τις αθλήτριες Μπαζιάνα Ε., Νικολοπούλου Χρ., Παραφέστα Α., και Υφαντή Ε. για τις ενδιαφέρουσες ομιλίες τους καθώς και τις διασκεδαστικές στιγμές που μας χάρισαν κατά την επίσκεψή τους, δίνοντας το έναυσμα στους μαθητές μας να ασχοληθούν με αυτό το εντυπωσιακό άθλημα.>>
 Με την σειρά του ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός ευχαριστεί την σχολή Καραβάνα για την πρόσκληση ,καθώς και για την δυνατότητα που του έδωσε να προβάλει το άθλημα της πετοσφαίρισης σε αυτήν την ηλικία, ένα άθλημα που υπηρετεί ο σύλλογος εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη της Λάρισας με μεγάλη επιτυχία.

Οι Χορηγοί μας