Ο Φιλαθλητικός την Αγωνιστική Περίοδο 2011-2012



ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Για 6η συνεχόμενη χρονιά η γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Άνετη παραμονή όπως ήταν και ο αρχικός στόχος.
Σε σύνολο 16 αγώνων πρωταθλήματος σημείωσε πέντε (5) νίκες, έντεκα (11) ήττες και συγκέντρωσε δεκαπέντε (15) βαθμούς.
Αντιμετώπισε τις ομάδες: Από την Αθήνα, (Τράχωνες – η οποία και ανέβηκε στην Α1, Φιλία Ηλιούπολης, Θέτις Βούλας και Ίωνες) Από την Νάξο τον Πανναξιακό, από την Λάρισα την ΕΑΛ και από την Πάτρα, τον Απόλλωνα και την ΕΑΠ, οι οποίες και υποβιβάστηκαν.

 

Η σύνθεση: Κεραμίδα Άννα, Κουτσονίκου Αθανασία, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Αλεξανδίδη μαρία, Μπαζιάνα Ελένη, Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Αργυροπούλου Μαρίνα, Κουτρουμπή Ανδρομάχη, Γιάννη Βερόνικα, Χαραβελούλη Μαριάντζελλα, Μπαλδώκα Ευανθία, Καλέτσιου Ηρώ, Σπύρου Ευη, Σαμούρη Φαίη, Κότσιρα Θεοδώρα, Μπέλλου Αγγέλα και Τζαβάρα Ελένη.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΚΕΛ.

Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και χωρίς καμία ήττα στο ενεργητικό τους ολοκλήρωσαν τους αγώνες σε επίπεδο Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Στο Final four Νεανίδων που έγινε στις Λιβανάτες  κατέκτησαν την πρώτη θέση και το Κύπελλο του Πρωταθλητή.
Στη συνέχεια έλαβαν μέρος στους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων στο Άργος.
Εκεί με δύο νίκες στον όμιλό τους δεν κατάφεραν να προκριθούν στα Τελικά.
Νίκησαν την Ομάδα του Άργους και την ΦΕ Ιωαννίνων και ηττήθηκαν από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

 

Η σύνθεση: Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Αργυροπούλου Μαρίνα, Κουτρουμπή Ανδρομάχη, Γιάννη Βερόνικα, Χαραβελούλη Μαριάντζελλα, Μπαλδώκα Ευανθία, Καλέτσιου Ηρώ, Σπύρου Εύη  Σαμούρη Φαίη, Παραφέστα Αγλαϊα, Μπλογγουρά Μαριάνθη, Χασιώτη Ράνια.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΚΕΛ.

Όπως οι Νεάνιδες του Φιλαθλητικού έτσι και οι Κορασίδες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα σε επίπεδο Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Αήττητες έφθασαν στο Final four που έγινε στην Ελασσόνα και εκεί με τρεις νίκες σήκωσαν το κύπελλο του Πρωταθλητή.
Στη συνέχεια έλαβαν μέρος στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων στο κλειστό της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη.
Εκεί με δύο ήττες από τον Επίκουρο Πολίχνης και την Ελπίδα Αμελοκήπων και νίκη επί της ΦΕ Ιωαννίνων απεκλείσθησαν από την συνέχεια των αγώνων.

 

Η σύνθεση: Αργυροπούλου  Μαρίνα, Κουτρουμπή Ανδρομάχη, Γιάννη Βερόνικα, Χαραβελούλη Μαριάντζελλα, Μπαλδώκα Ευανθία, Καλέτσιου Ηρώ, Σπύρου Ευη, Σαμούρη Φαίη, Κότσιρα Θεοδώρα, Μπέλλου Αγγέλα και Τζαβάρα Ελένη, Σεκλειζιώτη Αναστασία.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Δεύτερη (2η) Θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΚΕΛ.

Οι Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που παρουσιάσθηκαν στο Final four που έγινε στα Τρίκαλα και έτσι στον Τελικό ηττήθηκαν με 3-2 σετ και κατέκτησαν την Δεύτερη Θέση.
Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε επίπεδο παγκορασίδων δεν διεξάγεται.
Η σύνθεση: Κότσιρα Θεοδώρα, Μπέλλου Αγγέλα και Τζαβάρα Ελένη, Σεκλειζιώτη Αναστασία, Ζούρκα Φρειδερίκη, Κουτρουμπή Ειρήνη, Μουλά Ευαγγελία, Βάρσου Σοφία, Γαλλή Αρετή, Παπαθεοδώρου Βασιλική, Ευθυμίου Ελισσάβετ, Ευαγγελοπούλου Ευτυχία και Κωτούλα Ραφαήλα.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Από 150 περίπου κορίτσια στελεχώνονταν οι Ακαδημίες του Φιλαθλητικού.
Έλαβαν μέρος τα Χριστούγεννα στο τουρνουά που διοργάνωσε η Ελασσόνα και την Άνοιξη στην Ελασσόνα  και στην Λαμία.
Με την λήξη των προπονήσεων ο Φιλαθλητικός διοργάνωσε όπως και κάθε χρόνο τουρνουά μίνι βόλεϋ για τα κορίτσια του συλλόγου.

Attachment

2011-12

Οι Χορηγοί μας