Πρεμιέρα με Νίκη για τις Νεάνιδες και ήττα για τις Παγκορασίδες

Πρεμιέρα με Νίκη για τις Νεάνιδες και ήττα για τις Παγκορασίδες

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η ομάδα των Νεανίδων του Φιλαθλητικού.
Το Σάββατο (1/10) στο κλειστό της Νεάπολης οι Νεανίδες μας έδωσαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 με αντίπαλο την ομάδα της Νίκη Βόλου και νίκησαν με 3-0 σετ.  Οι αθλήτριες του Λάμπρου Πράππα ξεκίνησαν με άγχος στο 1ο σετ, μιας και μιλάμε για το πρώτο επίσημο αγώνα για την φετινή περίοδο, αλλά το κατέκτησαν με 25-21 . Στην συνέχεια, τα κορίτσια βελτίωσαν την απόδοση τους και παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ  κατέκτησαν και τα άλλα δύο σετ με 25-17 και 25-10.

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-10

Για την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός θα αντιμετωπίσει το επόμενο Σάββατο (8/10) εκτός έδρας την ομάδα της ΑΕΛ.

Φιλαθλητικός (Λάμπρος Πράππας): Κουμπούρα Σ, Μπάλα, Μπουρλή, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη, Γκαμζάρη,  Νιακοπούλου (Λίμπερο), Κουμπούρα Ε, Καλογήρου, Τζήκα, Γαλάνη (Λίμπερο).

Αγωνιστική υποχρέωση είχε και η ομάδα των Παγκορασίδων του Φιλαθλητικού το Σαββατοκύριακο.
Την Κυριακή (2/10) έδωσαν τον πρώτο επίσημο τους αγώνα για φέτος, εκτός έδρας, με αντίπαλο την ΕΑΛ. Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού   το πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-0 σετ.

Φιλαθλητικός : (Σβέτλα Βασίλεβα): Κουμπούρα Ε., Μπίλλη, Τζήκα, Γαλάνη Ν., Γαλάνη Χατζηκαλλινικίδου Π., Βαϊοπούλου, Ανδρεάδη, Γεροστέργιου, Σαμαρα.

 

Οι Χορηγοί μας