Πρόκριση των Κορασίδων του Φιλαθλητικού στις 16 ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Α΄φάσης και για τις δύο ομάδες των κορασίδων του Φιλαθλητικού που έλαβαν μέρος, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, με πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος,
Εκεί περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε για την πρόκριση στους οχτώ, ομάδα από τον όμιλο της Λαμίας, σε ουδέτερο γήπεδο.

Την περασμένη Κυριακή 22/3 το μεσημέρι η Β΄ομάδα αγωνίσθηκε στον Αλμυρό για την τελευταία αγωνιστική όπου και ηττήθηκε με 3-0 σετ
Η ταλαιπωρημένη δε και αποδεκατισμένη (για διαφόρους λόγους) Α΄ομάδα των Κορασίδων μας, την Κυριακή 22/3 το βράδυ, ολοκλήρωσε και αυτή τους αγώνες της στον Αμπελώνα όπου και νίκησε την τοπική ομάδα με 3-1 σετ.
Εκεί βρέθηκαν επτά κορίτσια (έξι παγκορασίδες και μόνο μία κορασίδα), τα οποία έκαναν το καθήκον τους και πήραν την νίκη και την πρόκριση.
ΜΠΡΑΒΟ Ειρήνη, ΜΠΡΑΒΟ Φρειδερίκες (είναι δύο), ΜΠΡΑΒΟ Μαρία, ΜΠΡΑΒΟ Ιωάννα, ΜΠΡΑΒΟ Νικολέτα και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη ΣΑΣΑ.

Όσο υπάρχουν και μάλιστα αυξάνονται, άνθρωποι έντιμοι και παθιασμένοι, μερακλήδες, που λατρεύουν τον Φιλαθλητικό και το βόλεϊ,  αυτή η ομάδα όχι μόνο θα προχωρά αλλά και θα προκαλεί ενδιαφέρον.

Εμάς, οι δυσκολίες, μας πωρώνουν.
Και θα προχωρήσουμε ακόμα πιο δυνατά απ΄ότι μέχρι τώρα, με ΗΘΟΣ, ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΡΧΕΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, με όποιους κι όποιες μοιράζονται το δικό μας όνειρο για τον Φιλαθλητικό μας.

Σε αυτό το ταξίδι δεν έχει θέση η μιζέρια.
Εδώ δε χωρά μετριότητα κι επανάπαυση.
Κοιτάμε παντού και πάντα την κορυφή.

Ο Φιλαθλητικός αντέχει και προχωρά………

Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού που αγωνίσθηκαν: 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ α΄
Ειρήνη Κουτρουμπή, Νικολέτα Ριζομάρκου, Μαρία Γαλογαύρου, Ιωάννα Μπουρλή, Φρειδερίκη Παπαγιάννη, Φρειδερίκη Γκαμζάρη, Σάσα Γκαμπλιά.(λ)
Απουσίαζε δικαιολογημένα η Σεβαστή Κουμπούρα.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ β΄
Δέσποινα Μητσογιάννη, Ιωάννα Σταμπουλή, Σοφία Μπάλλα, Βάγια Ντουλμπέρη, Χαρά Κοντογιάννη, Λύκα Χαρά, Νιακοπούλου Αλεξάνδρα, Ανδρεάδη Αντιγόνη, Κουμπούρα Ευαγγελία, Χριστώνη Θεοφανώ, Παπάζογλου Ραμόνα, Κοσμά Ιωάννα, Κατσάμπα Ελένη, Ρεβέκκα Κελεσίδου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τις ομάδες  του Φιλαθλητικού Αμπελώνα και του Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς και από του Προπονητές τους για την Φιλοξενία στους μεταξύ μας αγώνες της Κυριακής.

  • Για να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων των Κορασίδων Α΄ επιλέξτε ΕΔΩ
  • Για να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων των Κορασίδων Β΄ επιλέξτε ΕΔΩ
Φωτογραφίες από τον Αγώνα 
Φιλ/κος Αμπελώνα – Φιλαθλητικός Λάρισας: 1-3 σετ

Η Ομάδα των Κορασίδων β΄ του Φιλαθλητικού 2014-2015

Οι Χορηγοί μας