Πρόωρος Τελικός Παγκορασίδων με τις ευλογίες τις ΕΣΠΕΚΕΛ

Πρόωρος Τελικός Παγκορασίδων με τις ευλογίες τις ΕΣΠΕΚΕΛ

Την Κυριακή 21 Μαΐου και ώρα 20.00  στο Κλειστό της Νεάπολης  η ομάδα των Παγκορασίδων μας θα αντιμετωπίσει  την ομάδα της ΕΑΛ για την φάση των »8»  με την νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Ένωσης.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε καμία από τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους και ενδεχομένως και το πρωτάθλημα , θεωρούμε ότι ο αγώνας της Κυριακής , είναι ένας πρόωρος τελικός με τις ευλογίες της ΕΣΠΕΚΕΛ ,η οποία με μία »μεθοδευμένη» προκήρυξη πρωταθλήματος για να κάνει το χατήρι κάποιων που δεν θα μπορούσαν ποτέ επί ίσων όρων να συμμετέχουν σε ένα φάιναλ φορ, καταφέρνει( γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά  χρόνια, να στερήσει μία εκ των δύο καλύτερων ομάδων αποδεδειγμένα του πρωταθλήματος, την συμμετοχή της στο φάιναλ φορ δηλαδή στις 4 καλύτερες ομάδες της Ένωσης.

Αυτό Κύριοι αντιπροσωπεύει το φάιναλ φορ, τις καλύτερες ομάδες και τους κόπους των αθλητριών και όχι τα μαγειρέματα για την συμμετοχή κάποιων ομάδων για δημόσιες σχέσεις ή ακόμη για μικροσυμφέροντα.  Όλα αυτά τα χρόνια, με την δουλειά μας ,την αφοσίωση μας και την προσπάθεια των αθλητριών μας, έχουμε κερδίσει τον σεβασμό σε όλο το πανελλήνιο και δεν δεχόμαστε από κανέναν από εσάς να υποτιμά την νοημοσύνη μας και να υποθάλπει την προσπάθεια των κοριτσιών μας. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να μας εξηγήσετε τους λόγους που η φετινή προκήρυξη άλλαξε τόσο πολύ από την περσινή αν και οι ομάδες είναι ίδιες……γιατί δεν ακολουθήσατε την σειρά διασταύρωσης  της προκήρυξης των κορασίδων(1-8,2-7,3-6,4-5) και αλλάξατε στην παγκορασίδων την σειρά αγώνων στη φάση των »8» (1-2,3-4,5-6,7-8)…..γιατί ομάδες που ήταν σε ίδιο όμιλο βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες …. και άλλα πολλά ακόμη που δεν θέλουμε να αναφέρουμε . Ελπίζω πάντως η επίσημη απάντηση σας, να μην είναι αυτή που μας έδωσε μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕΚΕΛ  όταν μετά από πίεση για τον  »περίεργο» τρόπο που ορίσθηκαν οι διασταυρώσεις ομάδων, η απάντηση του ήταν   << ε όλο εσείς θα πηγαίνετε>>. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι δεν μας κάνετε χάρη , αλλά είμαστε εκεί με την ΑΞΙΑ ΜΑΣ και όχι με »φτιαχτές» προκηρύξεις.

Επιτέλους καταλάβετε, ότι η θέση σας και η ιδιότητα σας . δεν είναι  για να κάνετε χατίρια αλλά να οργανώνετε  δυνατά πρωταθλήματα , όπου οι καλύτερες ομάδες της Ένωσης θα  αντιπροσωπεύουν επάξια το βόλει της Κεντρικής Ελλάδας στο Πανελλήνιο.

Υ.Σ.      Συγχωρέστε μας για τον επιθετικό τρόπο έκφρασης  του λόγου μας αλλά για ακόμη μια φορά σας λέμε ότι δεν δεχόμαστε από κανέναν να υπονομεύει την προσπάθεια των αθλητριών μας για μικροσυμφέροντα( και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε) .

Attachment

larissa

Οι Χορηγοί μας