Σε τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας οι Παγκορασίδες

Σε τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας οι Παγκορασίδες

Αναχώρησαν σήμερα το απόγευμα οι Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού, για να συμμετάσχουν,  σε Πασχαλινό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Σοφικό Κορινθίας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο και θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη.

Η ομάδα μας, η οποία έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε δυνατές ομάδες  και να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος Παγκορασίδων που συμμετάσχει.

DSC_0055 DSC_0056

Στο σταθμό βρέθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαβάτσικος Θανάσης ,  όπου ξέχωρα από τις ευχές σε γονείς και αθλήτριες για τις Άγιες μέρες. ευχήθηκε στις αθλήτριες να περάσουν όμορφα , να δείξουν καλό αγωνιστικό <<πρόσωπο>>  εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο μας  ,να αποκομίσουν  όσο γίνεται περισσότερες εμπειρίες από την συμμετοχής τους στον εν λόγο τουρνουά, που θα τις βοηθήσουν στο μέλλον να βελτιωθούν περισσότερο, μιας και θα αντιμετωπίσουν δυνατές ομάδες εκτός της περιφέρειας μας και πάνω από όλα, ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ.

Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τις εξής αθλήτριες:

(Βασίλεβα Σβέτλα) Βαϊοπούλου Μαρίζα, Τσιλιάκου Δέσποινα, Γαργάλα Ελευθερία, Χατζηκαλινικίδου Πένυ, Σεκλειζιώτη Γλυκερία , Μπίλλη Μαρία, Τζίκα Αγγελική, Γεροστέργιου Μαρία,Παραφέστα Αντωνία, Παπαμιχαήλ Ελένη.

Attachment

DSC_0056 DSC_0055 DSC_0049

Οι Χορηγοί μας