Στον τελικό του final 4 της ΕΣΠΕΚΕΛ οι Παγκορασίδες μας

Στον τελικό του final 4 της ΕΣΠΕΚΕΛ οι Παγκορασίδες μας

Στον τελικό του final 4 της ΕΣΠΕΚΕΛ  θα βρεθεί η ομάδα των παγκορασίδων μας, η οποία σήμερα το απόγευμα πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση , κέρδισε την περσινή κάτοχο του τίτλου, ομάδα της Ελασσόνας.

Τα κορίτσια μας μπήκαν από την αρχή δυνατά και με καλό σέρβις και τελειώματα κατάφεραν να πάρουν στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ με 25-23. Στο δεύτερο σετ αποβάλλοντας το άγχος τους,  ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους και το κατέκτησαν με σχετική ευκολία.Το ίδιο καλό ξεκίνημα και  στο τρίτο σετ, αλλά εκεί που όλα έδειχναν ότι θα κερδηθεί το σετ και το παιχνίδι , η ομάδα της Ελασσόνας με μία αντεπίθεση και λάθη της ομάδας μας , κατάφερε να κατακτήσει το σετ και να μειώσει σε 2-1. Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας ,μπήκε σοβαρά από την αρχή , έδειξε τι θέλει στο γήπεδο και έφτασε εύκολα στην επικράτηση του σετ και του αγώνα ταυτόχρονα, που την οδηγεί στον τελικό της διοργάνωσης. Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια μας Βασίλεβα Σβέτλα για την διαχείριση του παιχνιδιού ,και περισσότερα βέβαια στις πρωταγωνίστριες   αυτής της μεγάλης νίκης , τις αθλήτριες αυτής της ομάδας . Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο στις 19.00 και θα αντιμετωπίσει μία εκ των ΑΕΛ ή ΓΣ Νίκαιας.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – Γ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑ: 3-1 σετ (25-23, 25-14, 26-28,25-13)

Η Σύνθεση του Φιλαθλητικού: (Σβέτλα Βασίλεβα). Κουμπούρα Ε. Τζήκα Α, Γαλάνη Ι, Γαλάνη Ν, Μπίλλη Μ, Ανδρεάδη Μ, Χατζηκαλλινικίδου Π, Βαϊοπούλου Μ, Γαργάλα Ε, Τσιλιάκου Δ, Σεκλειζιώτη Γ, Παραφέστα Α, Παπαμιχαήλ Ε. Γεροστέργιου Μ., Λάλου Κ.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί  και προτρέπει όλους τους γονείς των αναπτυξιακών τμημάτων μας, να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των μικρών αθλητριών μας για την κατάκτηση του τίτλου. Άλλωστε σε λίγα χρόνια, ευελπιστούμε στην θέση αυτή, να βρίσκονται τα δικά τους παιδιά  όπου και πάλι θα έχουν την στήριξη όλων μας. Ο Φιλαθλητικός πέρα από αθλητικός σύλλογος είναι και μια μεγάλη οικογένεια όπου ανήκουμε όλοι μας και πρέπει να δείχνουμε και έμπρακτα την στήριξη μας όταν μας χρειάζεται . Γι αυτό αύριο ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ.

Οι Χορηγοί μας