Στο final-4 και φέτος οι Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού

Στο final-4 και φέτος οι Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού

Όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια, έτσι και φέτος, η ομάδα Παγκορασίδων του Φιλαθλητικού, κατάφερε να προκριθεί στο FINAL-4 του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στον σημερινό αγώνα, Κυριακή 13 Μαϊου στις 4μμ στο κλειστό γυμναστήριο του μουσικού σχολείου επικράτησε του Κυνός Λιβανατών με 3-ο σετ (25-8, 25-11, 25-16), πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στις τέσσερις ομάδες της διοργάνωσης.

Η Σύνθεση των Παγκορασίδων του Φιλαθλητικού: (Ιόβτσεβ Δημήτρης) Λάλου Κ., Παραφέστα Αντ, Σεκλειζιώτη Γλ., Βαϊοπούλου Μ., Τσιλιάκου Δ., Γαργάλα Ελ., Μπαλλα Δ. (λ) ., Ζιώγα Σ., Μαυρομάτη Αν., Νταφοπούλου Χ., Μακρυγιάννη Κ., Στατήρη Απ. , Μάγγα Αν. Παπαμιχαήλ Ελ (λ)

«Αυτή η ομάδα αν μη τι άλλο έχει κερδίσει μέσα στο γήπεδο τον σεβασμό, την καταξίωση από όλους και αυτό μας ικανοποιεί στο σύλλογο, δίνοντας μας δύναμη για μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την καλή τους εμφάνιση και την πρόκριση στο final-4.«

Στο final-four εκτός από τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ προκρίθηκαν ο ΑΟ Σουφλαρίων που νίκησε 3-2 τον ΑΟ Λαμίας, ο ΓΣ Αλμυρού που νίκησε την Φθία Λαμίας με 3-1, ενώ και ο  ΓΣ Ιτέας Φωκίδος πήρε το τελευταίο εισιτήριο νικώντας 3-0 τον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Οι Χορηγοί μας