ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ 16/5/10, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ VOLLEY ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος κάνοντας πράξη το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει  για τις ακαδημίες του Μίνι Βόλλεϋ συμμετείχε στο Τουρνουά  που διοργάνωσε ο Γ. Σ. Λαμίας  την Κυριακή 16 – 5 – 2010 στο Χαλκιοπούλειο  Κλειστό Γυμναστήριο.
Στους αγώνες που δεν είχαν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και ήταν μια  ΓΙΟΡΤΗ ,  ο Φιλαθλητικός  συμμετείχε με σαράντα δύο  (42) αθλήτριες χωρισμένες σε επτά ομάδες……………


Η κάθε ομάδα έπαιξε από τέσσερις αγώνες. Τα μικρά κορίτσια του Φιλαθλητικού  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παίζοντας ωραίο Βόλλεϋ, και απέδειξαν  ότι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου αποδίδει  καρπούς.
Στο τέλος των αγώνων δόθηκαν από την διοργανώτρια ομάδα αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ εκτός από το Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ και του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ συμμετείχαν ομάδες από τον Αγ. Κωνσταντίνο – τα Αντίκυρα – τις Λειβανάτες – την Αμφίκλεια.

Η μετακίνηση των αθλητριών του συλλόγου έγινε με μισθωμένο λεωφορείο.
Την ομάδα των μικρών αθλητριών συνόδεψαν εκ μέρους της Διοίκησης ο ταμίας κ. Χαραβελούλης Αχιλλέας , οι προπονητές  του Συλλόγου κ. Κουκούλης Γιώργος , κα Σαμουρέλη Σοφία και αρκετοί γονείς οι οποίοι μετακινήθηκαν κυρίως με δικά τους μεταφορικά μέσα για να χαρούν τα παιδιά τους..

Αυτό ήταν το δεύτερο Τουρνουά Μίνι Βόλλεϋ που συμμετείχαν οι μικρές αθλήτριες του Φιλαθλητικού και υπάρχει συνέχεια με τουλάχιστον άλλα δύο Τουρνουά.
Στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μικρών αθλητριών σε αγώνες.
Ο Φιλαθλητικός με μεγάλη συναίσθηση της ευθύνης, για το κοινωνικό και αθλητικό έργο που επιτελεί στην Πόλη της Λάρισας,  θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται για την πρόοδο των παιδιών  στο αθλητισμό , την κοινωνικοποίησή τους , την απόκτηση  υγιούς  αθλητικής συμπεριφοράς. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλαθλητικού  Λαρισαϊκού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών  για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σύλλογο, και τους καλεί να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο γιατί οι γονείς των παιδιών αποτελούν τη δύναμη του Συλλόγου.

         

Οι Χορηγοί μας