Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Τουρνουά Volley Παγκορασίδων.

Συμμετοχή στο  Πανελλήνιο Τουρνουά Volley Παγκορασίδων.

Την προκήρυξη του πανελλήνιου τουρνουά παγκορασίδων έτους 2018 δημοσίευσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Οι αγώνες της Ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν από  29 Ιουνίου έως Κυριακή 1 Ιουλίου και της Τελικής από 6 έως 8 Ιουλίου 2018.

Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ σαν πρωταθλήτρια ομάδα  Κεντρικής Ελλάδας θα συμμετάσχει σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση, το Πανελλήνιο Τουρνουά Volley παγκορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018 την οποία προκήρυξη δημοσίευσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Στο πανελλήνιο τουρνουά θα λάβουν μέρος 16 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους, με την πρόκριση για την τελική φάση να παίρνει η πρώτη (1η ) ομάδα από τον κάθε όμιλο.

Οι συμμετοχές θα είναι από κάθε μέρος της χώρας μας καθώς θα λάβουν μέρος οι δέκα (10) πρωταθλήτριες των Ενώσεων τους, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ομάδα μας και έξι δευτεραθλήτριες ομάδες (από την Ένωσή μας θα συμμετάσχει και ο ΑΟ Σουφλαρίων) και ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Το αγωνιστικό τμήμα των παγκορασίδων του Φιλαθλητικού προετοιμάζεται αρκετό καιρό με τον καλύτερο τρόπο για να φέρει μια διάκριση στην Λάρισα.

Η Σύνθεση των Παγκορασίδων του Φιλαθλητικού: (Ιόβτσεβ Δημήτρης) Λάλου Κ., Παραφέστα Αντ, Σεκλειζιώτη Γλ., Βαϊοπούλου Μ., Τσιλιάκου Δ., Γαργάλα Ελ., Μπαλλα Δ. (λ) ., Ζιώγα Σ., Μαυρομάτη Αν., Νταφοπούλου Χ., Μακρυγιάννη Κ., Στατήρη Απ. , Μάγγα Αν. Παπαμιχαήλ Ελ (λ)

Οι Χορηγοί μας