Τα «ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ» για Δεύτερη συνεχόμενη Χρονιά Χορηγός του Φιλαθλητικού.

Τα «ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ»  για Δεύτερη συνεχόμενη Χρονιά Χορηγός του Φιλαθλητικού.

Τα ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ,  των οποίων τα διδακτήρια βρίσκονται στην οδό Παπαναστασίου 57 και  Γ. Σεφέρη 81 & Αυξεντίου ,θα είναι ο Μέγας Χορηγός ένδυσης των τμημάτων υποδομής μας και για την φετινή αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Τα «ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ», είναι ένας μεγάλος και αξιόπιστος ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός, αποτέλεσμα της ένωσης των δυνάμεων έγκυρων και ήδη καταξιωμένων και εξειδικευμένων στο αντικείμενό τους φροντιστηρίων, ο οποίος γνωρίζει τις ανάγκες των μαθητών, έρχεται κοντά σας και φροντίζει να τις καλύψει με προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για σας, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες:

  • Τμήματα 5-7 και 10-12 ατόμων
  • τάξεις υποδοχής νέων μαθητών
  • προγράμματα ενισχυτικής ατομικής διδασκαλίας
  • επιμόρφωση διδασκόντων
  • μονάδα εσωτερικής αξιολόγησης

%ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1

Η μακροχρόνια πείρα και η εντατική μελέτη των σύγχρονων εκπαιδευτικών συστημάτων έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός Πρότυπου Συστήματος Προετοιμασίας, το οποίο στηρίζεται σε μια πληθώρα μεθόδων, όπως α) η εξοικείωση των μαθητών με την τυπολογία των θεμάτων στις εθνικές εξετάσεις (θέματα με διαβάθμιση δυσκολίας, με ερωτήσεις ανοικτού ή κλειστού τύπου κτλ) και η ικανότητά τους να διαχειρίζονται τις κρίσεις και τα διλήμματα που μπορεί να παράγουν τα εκάστοτε θέματα, β) η δυναμική επικοινωνία μεταξύ μαθητών και καθηγητών, γ) οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας και δ) οι ομοιογενείς ομάδες, που βοηθούν το μαθητή να εντείνει περισσότερο την προσοχή του κατά την ώρα της παράδοσης και τον καθηγητή να έχει πλήρη εποπτεία της προόδου και γενικότερα της δυναμικής που αναπτύσσει η συγκεκριμένη ομάδα. Στόχος είναι, αξιοποιώντας το χρόνο του μαθήματος λεπτό προς λεπτό, να βοηθήσουν τους υποψηφίους να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει στα ΑΕΙ.

Το Πρότυπο Σύστημα Προετοιμασίας που εφαρμόζουνε είχε ως αποτέλεσμα τα «ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ» να έχουν το μεγαλύτερο αριθμό αριστούχων στο νομό Λάρισας, αλλά και τους περισσότερους άριστους βαθμούς σε επιμέρους μαθήματα.

Το ΔΣ του Φιλαθλητικού ευχαριστεί θερμά την διοίκηση των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ  για την στήριξη που παρέχει  στον σύλλογο μας ,στις δύσκολες αυτές οικονομικά μέρες που βιώνουμε όλοι μας.

dsc_0603

Attachment

dsc_0603 main1 %ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1

Οι Χορηγοί μας