Τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας με το Optimize Performance

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά  συνεργασίας με το Optimize Performance

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος μας θα συνεργαστεί με τον έμπειρο γυμναστή Οικονόμου Άκη , ιδιοκτήτη του  γυμναστηρίου Optimize Performance, για τα αγωνιστικά του τμήματα. Αξιολόγηση φυσικών ικανοτήτων , αξιολόγηση-σχεδιασμός προπόνησης-εκτέλεση προπονητικών μονάδων,  ενημέρωση προπονητικής διαδικασίας και πληροφορίες για την βελτίωση της απόδοσης των νεαρών παικτριών θα είναι κάποιες από τις πολλές υπηρεσίες που θα παρέχει ο έμπειρος γυμναστής στο σύλλογο μας.

Τα τελευταία χρόνια η προπονητική διαδικασία διαδραματίζεται σε πραγματικές συνθήκες ακόμη και από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Η τάση το να γυμναζόμαστε όπως παίζουμε ,παράλληλα φέρει στο προσκήνιο νέα εργομετρικά τεστ πεδίου με νέα μέσα που έχουν στόχο να μετράνε την απόδοση των αθλητών σε πραγματικές συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν σε έναν αγώνα. Η τάση αυτή δίνει πλέον μεγάλη αξία στα τεστ πεδίου και η σωστή διαχείριση των αποτελεσμάτων από τον προπονητή αποτελεί χρυσό εργαλείο για την προπονητική διαδικασία.

Καλοσωρίζουμε λοιπόν για ακόμη μια χρονιά  τον γυμναστή Άκη Οικονόμου στο τεχνικό τιμ των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας.

https://www.facebook.com/Oikonomou.Akis/

http://optimizeperformance.gr/

Οι Χορηγοί μας