ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κορασίδες του Φιλαθλητικού Λάρισας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας.

Στον «μικρό τελικό» επικράτησαν του Γ.Σ.Αργους με 3-1 σεt.

Αν και έχασαν το πρώτο set με 25-22 ενώ είχαν προηγηθεί με 9-0 τα κορίτσια του Φιλαθλητικού ήθελαν τη νίκη και το μετάλλιο και δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τα τρία επόμενα με 25-7, 25-17, 25-20

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ : (Β. Παπαδημητρίου):
Νίκου, Παλάτου, Μπαζιάνα, Πλίτση Καραγιώργου, Γιατσιού, Αναγνωστοπούλου (λ.)
Βλάχου, Κατσανάκη, Μπίσκα, Βενέτη, Αργυροπούλου.

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ : (Γ. Μπούκουρας): Δήμα, Χρησίμου, Καραμούτσου, Παπαδήμα, Μπίσκου, Μπαβέλη, Μπίτζη (λ.) / Πεντάρα, Αρμπερώρη.

Τα σκήπτρα του πρωταθλητή στις κορασίδες κράτησε ο Ηρακλής. Τα κορίτσια του «Γηραιού» στην τρίτη συνεχόμενη παρουσία τους σε τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, επικράτησαν της Siemens 3-1.
Τα σετ: 25-27, 25-23, 27-25, 25-19.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Τζιουμάκας):Μπούρα, Τζιούγκαρη, Δαουλτζόγλου, Κωνσταντινίδου, Γιαννακοπούλου, Συμεωνίδου, Αρτακιανού (λ.) / Ζαμπουρλή, Ζιούτα, Ταχτατζή, Ροϊδού, Τσοχατζή.
SIEΜΕΝS (Πετίδης): Μπουρσανίδου, Μελετίδου, Λαδένη, Φωτεινοπούλου,Μεταξά, Φαλίαγκα, Παλτιμσιζόγλου (λ.) / Καρβουνίδου, Πετίδου, Κοκινίδου, Ισλογλίδου, Κωσταντινίδου.

Οι καλύτερες παίκτριες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, όπως ψηφίστηκαν από τους προπονητές και τους δημοσιογράφους είναι οι εξής:

MVP (πολυτιμότερη):
Λαδένη (ΑΟΣ SIEMENS)
Πασαδορος: Κοκκινίδου (ΑΟΣ SIEMENS)
Επιθετικός: Λαδένη (ΑΟΣ SIEMENS)
Μπλοκέρ: Δαουτζόγλου (Ηρακλής)
Λίμπερο: Παλτιμσιζόγλου (ΑΟΣ SIEMENS)

Οι Χορηγοί μας