Φιλαθλητικος – ΕΑΛ: 3-2

Την πέμπτη 6-12-2012 η Λαρισαίοι φίλοι του βόλεϊ παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα για την φετινή περίοδο ανάμεσα στον Φιλαθλητικο και την Ε.Α.Λ. Έναν αγώνα με πολλές ανατροπές μια που το 1ο και το 4ο σετ τα πήρε η Ε.Α.Λ. και τα υπόλοιπα τρία ο Φιλαθλητικος. Έτσι δικαιώθηκαν όσοι αποκαλούσαν το συγκεκριμένο παιχνίδι ντέρμπι.

Αντίθετα με όλα τα δημοσιεύματα αλλά και της συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του βόλεϊ που ζουν στη Λάρισα, που επικαλούνταν τους τραυματισμούς που υπήρχαν στο ρόστερ τις Ε.Α.Λ. μάλλον χωρίς καμία λογική βάση ήταν, μια που δεν υπολόγιζαν τις ελλείψεις που είχε και θα έχει ο Φιλαθλητικός ( ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗ, ΒΕΝΕΤΗ, ΚΑΛΕΤΣΙΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ στα εκτός έδρας) αλλά δεν υπολογίζουν ακόμη πως η ομάδες στήνονται το καλοκαίρι με 12 αθλήτριες συν τις ποιο μικρές αθλήτριες του συλλόγου και όχι με στοιχήματα μηδενικών τραυματισμών.

Τα σετ ήταν ως εξής: (24-26, 25-08, 25-23, 25-27, 15-08),

Φιλαθλητικός (Παπαδημητρίου): Αθανασιάδου, Τσαντοπούλου, Μπαλδόκα, Νικούλη, Κεραμυδά, Μπέλλου, Αναγνωστοπούλου (λ), Χαραβελούλη, Αργυροπούλου.

ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας): Παπαστεργίου, Τίκα, Καλαμάτα, Τουσιούδη, Σουλτούκη, Κολοβέτσιου, Καματσέλου (λ), Τάση, Κσαμπέρη, Κοντονάσιου.

Οι Χορηγοί μας