Χαίρεσαι να τις βλέπεις… (photos)

Χαίρεσαι να τις βλέπεις… (photos)

Το καλύτερο παιχνίδι τους έως τώρα έκαναν οι Κορασίδες του Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού στο πρωτάθλημα που διανύουμε, έχοντας ως αντίπαλο τα Σουφλάρια εντός έδρας. Το σκορ της αναμέτρησης ήταν 3-0.

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Η Χριστίνα Τσαπραλή ήθελε να δει στο γήπεδο του 22ου δημοτικού Λάρισας όπου έγινε ο αγώνας, ένα διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που παρουσίασαν οι παίκτριες της ομάδας, στην αναμέτρηση με τον Ασκληπιό την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό έγινε… Τα κορίτσια με εξαιρετική διάθεση, ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα επικράτησαν εμφατικά κόντρα σε μία ομάδα, που κόντραρε τον Φιλαθλητικό μόνο από την αρχή έως τα μέσα του τρίτου σετ.

Στο πρώτο σετ, είχαμε έναν «περίπατο» από τον Φιλαθλητικό, καθώς το σκορ κυμάνθηκε από 7-0, 11-1 έως το τελικό 20-9 που διαμορφώθηκε προς το τέλος του σετ, λόγω «χαλάρωσης». Εξαιρετική πίσω από τη γραμμή του σερβίς ήταν η Γαλογαύρου που πήρε 6 σερί άσους στην αρχή… Στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ανταγωνιστικά μέχρι το 7-4 της Γκαμζάρη με όμορφο πλασέ. Η Μπάλα από κει και πέρα πήρε το «όπλο» της από τη θέση του σερβίς με αποτέλεσμα να φτάσουμε έως το 11-4. Οι Γαλογαύρου, Κουμπούρα Σ. «καθάρισαν» και το δεύτερο σετ με το τελικό σκορ να είναι 25-9, ίδιο με το πρώτο. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, παίχτηκε βόλεϊ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και τα Σουφλάρια να προσπαθούν για το… καλύτερο. Η καλή υποδοχή με πρωτεργάτρια τη λίμπερο Νιακοπούλου, τα δυνατά τελειώματα της Παπαγιάννη και της Μπουρλή, έγειραν και το τρίτο «κομμάτι» του αγώνα υπέρ του Φιλαθλητικού με 25-14. Όπως όλα δείχνουν, ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός δεν θα δυσκολευτεί να προκριθεί στην επόμενη φάση των Κορασίδων, με την Τσαπραλή να βλέπει κατά διαστήματα το καλύτερο πρόσωπο των παικτριών της.

Τα σετ: 25-9, 25-9, 25-14.

Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός: Κουμπούρα Σ. Μπάλλα, Μπουρλή, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Νιακοπούλου (Λ), Ντούλμπερη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη, Παπαγιάννη, Γκαμζάρη (c), Κουμπούρα Ε.

Σουφλάρια: Λίτσιου (c), Τσιούλκα (Λ), Τσόκανου, Αντωνιάδου Θ. Αντωνιάδου Α. Μπαρούτα, Τσιάρα, Φιλίππου, Βαρσάμη, Μυλωνά, Κακαράτζια, Λόη, Σωτηρίου.

Διαιτητής: Κατσιούλης.

Υ.Γ: Θυμίζουμε πως η σελίδα του Facebook που υπάρχει παραπάνω με λίνκ, είναι η ΜΟΝΗ επίσημη του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου και δημοσιεύονται άρθρα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας με ότι άλλο είναι απαραίτητο για την ομάδα μας.
Οι υπόλοιπες σελίδες στο Facebook και παρόμοιες σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΔΕΝ ανήκουν επίσημα τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Σύλλογο.

Οι Χορηγοί μας