Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Φιλαθλητικός

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Φιλαθλητικός

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου , πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου.
Στην εκδήλωση,παραβρέθηκαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,  φίλοι του σωματείου, αθλήτριες και γονείς  .

facebook    Η σελίδα μας στο Facebook…

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, Ακριβούλης Βασίλειος  ο οποίος εξήρε την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τους κάλεσε να στηρίξουν τους χορηγούς του συλλόγου.

Πριν πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάκης πίτας, ο σύλλογος  με απόφαση  του ΔΣ,   απένειμε τιμητική πλακέτα  σε τρείς ανθρώπους που έχουν βοηθήσει στα μέγιστα τον σύλλογο .

Στα Ενωμένα Φροντιστήρια για την πολυετή προσφορά του ως χορηγός του συλλόγου. Την πλακέτα παρέλαβε ο  εκπρόσωπος τους  κ. Ξανθόπουλος Χαράλαμπος , ο οποίος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου  και δήλωσε την συνεχόμενη στήριξη του στον σύλλογο.

Στον φυσικοθεραπευτή  κ. Πράπα Μιχάλη  για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στον σύλλογο ο οποίος όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Ο κ Πράπας   παρέχει τις υπηρεσίες του   εδώ και αρκετά χρόνια στον σύλλογο συμβάλλοντας στην ομαλή και γρήγορη αποκατάσταση των αθλητριών του . Την πλακέτα παρέλαβε η σύζυγος του, Τεγούση Ευαγγελία η οποία ευχαρίστησε τον σύλλογο  εκ μέρους του.

Τέλος , σε σε μία φορτισμένη συναισθηματικά αναδρομή για την πολυετή προσφορά του και το ήθος του  από τον πρόεδρο του συλλόγου,  τιμήθηκε ο κ Νίκου Νικόλαος για την πολυετή προσφορά του επί 12 συνεχή έτη (2005-2017) ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου.’Ενας άνθρωπος που έχει ζήσει  πάμπολλες επιτυχίες με τον σύλλογο , έχει σηκώσει πολλά κύπελλα, έχει γευτεί χαρές και λύπες , έχει υπερασπιστεί τις αξίες που διέπει ο σύλλογος , έχει αφουγκραστεί  τις ανάγκες των παιδιών που εμπιστευόταν τον σύλλογο  μιας και υπήρξε παιδαγωγός μέχρι την συνταξιοδότηση του. Στον σύντομο λόγο του, ο κ. Νίκου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΔΣ για την αναγνώριση της προσφοράς του και δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στον σύλλογο όποτε τον χρειαστεί.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχροννιάτικης πίτας βρίσκοντας τυχερές τρεις αθλήτριες του συλλόγου,   οι οποίες παρέλαβαν τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα τρία φλουριά της πίτας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους κι ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία στις αθλήτριες μας και τις οικογένειές τους, καλή πρόοδο κι επιτυχίες σε όλα μας τα τμήματα.

????????????????????????????????????AA 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 4 3 2

 

Για περισσότερες Φωτογραφίες  ΕΔΩ

Attachment

AA 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 4 3 2 ????????????????????????????????????

Οι Χορηγοί μας