Ήττα από τον Αίαντα Εύοσμου

Ήττα από τον Αίαντα Εύοσμου

Ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός εμφανώς ανανεωμένος από θέμα παικτριών, ηττήθηκε στην 11η αγωνιστική της Α1΄ γυναικών από τον Αίαντα Εύοσμου με 3-1 και όπως όλα δείχνουν, ο στόχος της παραμονής για την ομάδα μας ξεμακραινει.  

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Στο πρώτο σετ παίχτηκε εξαιρετικό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες με τον Φιλαθλητικό – Λαρισαϊκό να είσαι συνεχώς μπροστά στο σκορ με τις Τζούριτς, Υφαντή και Μπαζιάνα να ξεχωρίζουν. Η ομάδα μας έφτασε να προηγείται και με έξι πόντους, ωστόσο ο Αίας με την Φαμπιάν και τη Ναϊντένοβα μείωσε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροφή και έτσι το σετ πήγε στις γηπεδούχες.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι ένα σημείο, ωστόσο ο Αίαντας με την Φαμπιάν και τη Ανδρονικίδου στο σέρβις έκανε ένα σερί με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο τελικό 20-25.  Στο τρίτο σετ η κούραση για τον Φιλαθλητικό ήταν εμφανής και ο Αίας με εξαιρετικές επιθέσεις πήρε εύκολα το σετ με 14-25.  Στο τέταρτο σετ και τελευταίο όπως αποδείχτηκε, ο Αίαντας με πρωταγωνίστριες τις Φαμπιάν – Ναϊντένοβα ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, με την ομάδα μας να πλησιάζει μία φορά στο 17-20. Το τελικό αποτέλεσμα «γράφτηκε» από άστοχο σέρβις των γηπεδούχων και με αυτό το «τρίποντο» ο Αίας Εύοσμου μπαίνει «γερά» στο κόλπο της παραμονής, εν αντιθέσει με τις γηπεδούχες που χάνουν σιγά-σιγά τις ελπίδες τους.

Υ.Γ. Σύσσωμη η διοίκηση του Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού σας εύχεται χρόνια πολλά και καλές γιορτές. 

Τα σετ: 25-22, 20-25, 14-25, 19-25

Φιλαθλητικός (Πράππας): Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Τζούριτς, Μαυροπάνου, Υφαντή, Μπαζιάνα, Αναγνωστοπούλου -λ / Γκαμζάρη, Μπουρλή, Ντουλμπέρη, Παπαγιάννη
Αίας Ευόσμου (Ζωλασταθιάδης) Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Ναϊντένοβα, Φαμπιάν, Ανδρονικίδου, Στεφανίδου, Γεωργιάδου -λ /Ξανθοπούλου, Τζιαρλή, Γλυκίδου, Τοσουνίδου.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Λάμπρος Πράππας (Προπονητής Φιλαθλητικού): «Παλέψαμε κάναμε αυτό που μπορούσαμε αλλά από ένα σημείο και μετά κουραστήκαμε κι ο Αίας έχοντας διαβάσει τις αδυναμίες μας πήρε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών».

Ηλίας Ζωλασταθάδης (Προπονητής Αίαντα): «Σήμερα το μόνο που με ικανοποίησε ήταν η νίκη και οι βαθμοί, αλλά κινούμενοι στο πνεύμα των εορτών δείχναμε ότι θέλαμε να κάνουμε δώρο το ματς στον αντίπαλο. Ευτυχώς κερδίσαμε και θα κάνουμε καλές γιορτές, αλλά δεν τελείωσε τίποτα».

Οι Χορηγοί μας