Ήττα στην έδρα του Ασκληπιού!

Ήττα στην έδρα του Ασκληπιού!

Όλα τα τμήματα του Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς αγώνων, με την ομάδα μας να επιθυμεί μία καλύτερη συνέχεια σε σχέση με το τελείωμα του 2015.

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Πρώτες που «πάτησαν» γήπεδο, ήταν οι Κορασίδες που αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα κόντρα στον Ασκληπιό, αλλά γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ.  Το πρώτο σετ ήταν απογοητευτικό για τον Σύλλογο και κρίθηκε πολύ εύκολα με 25-11 υπέρ των γηπεδούχων. Από κει και πέρα, ο αγώνας άλλαξε μορφή, με τις Κορασίδες του Φιλαθλητικού να χάνουν μεν τα σετ, αλλά πιο ανταγωνιστικά με 25-21 και 25-22.  Τα κορίτσια της Χριστίνας Τσαπραλή επιβάλλεται στην συνέχεια να βελτιώσουν την «εικόνα» τους, καθώς ο Σύλλογος δίνει μεγάλη βάση στα πρωταθλήματα των υποδομών, εκεί που πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια και επιθυμεί να πράξει το ίδιο και τα επόμενα…

Τα σετ: 25-11, 25-21, 25-22

Συνθέσεις:

Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.): Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Γεωργίου Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Γατσά Ε. Τσιούκα Γ. Γεωργίου Η. Αναγνώσου Ε.
Φιλαθλητικός Λάρισας (Τσαπραλή Χ.): Κουμπούρα Σ. Μπάλλα, Μπουρλή, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Νιακοπούλου, Ντούλμπερη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη, Παπαγιάννη, Γκαμζάρη, Κουμπούρα Ε.

Οι Χορηγοί μας