Ήττα στην Ηλιούπολη

Ήττα στην Ηλιούπολη

Ένα κακό απόγευμα στο κλειστό της Ηλιούπολης, είχε ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός. Η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα εύκολα με 3-0 για τη 14η αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Στα δυο πρώτα σετ, η Ηλιούπολη πήρε μεγάλες διαφορές στα σετ, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στην ομάδα μας που δεν ήταν συγκεντρωμένη και έδειχνε κουρασμένη. Στο πρώτο σετ το 15-6 έγινε 25-7 για το 1-0 ενώ στο δεύτερο το 19-12 έγινε 25-12 για το 2-0. Στο τρίτο σετ, ο Φιλαθλητικός έκανε καλή εκκίνηση, αφού είχε προβάδισμα 6-8 αλλά πάλι η Ηλιούπολη εκμεταλλευόμενη τα λάθη των παικτριών μας πήρε εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ (11-10, 14-12, 20-15) για να τελειώσει το σετ με 25-16.

Τα σετ: 25-7, 25-12, 25-16.

Οι συνθέσεις:

Γ.Σ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Μαλουσάρη, Καπέλου, Γιοβάνη, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου λ., Βέλλιου, Ευθυμιοπούλου
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Πράππας): Τζούριτς, Μπαζιάνα, Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μαυροπάνου, Αναγνωστοπούλου λ., Κουμπούρα Ε, Κουμπούρα Σ, Μητσογιάννη

* Να σημειωθεί πως με την ομάδα των γυναικών έπαιξαν τρεις μικρές οι: Κουμπούρα Ε. Κουμπούρα Σ. και η Μητσογιάννη παίρνοντας γεύση από το πρωτάθλημα της Α1.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Δήμητρα Λυκογιάννη (Προπονήτρια Ηλιούπολης):
«Σίγουρα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και τα καταφέραμε. Παίξαμε συγκεντρωμένα ενώ μόνο στο τρίτο σετ υπήρξε λίγη μεγαλύτερη πίεση από πλευράς Φιλαθλητικού, ωστόσο δεν αφήσαμε περιθώρια και κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς».

Λάμπρος Πράππας (Προπονητής Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού):
«Δεν ήταν καλό ματς για εμάς. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν ήμασταν ψυχολογικά καλά. Αυτό μας επηρέασε και μετά απλά περιμέναμε να τελειώσει το ματς».

Οι Χορηγοί μας