Ήττα στον Πρώτο Αγώνα της Αστραπής για το Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ

Κυριακή 21/11/2010
Κλειστό γυμναστήριο Μουσικού Σχολείου.
Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ
Α.Ο. Αστραπή Ν.Π. Λάρισας – Γ.Σ. Αλμυρού: 0-3

Μπορεί να ηττήθηκαν τα κορίτσια της Αστραπής αλλά μόνο εμπειρίες κερδίζουν από τους αγώνες.
Η Αστραπή είναι μια ομάδα η οποία αποτελείται μόνο από παγκορασίδες.
Είναι οι παγκορασίδες του Φιλαθλητικού Λάρισας οι οποίες παραχωρήθηκαν για ένα χρόνο στην Αστραπή, με τα χρώματα της οποίας αγωνίζονται στα πρωταθλήματα γυναικών και κορασίδων.
Αυτά τα κορίτσια βέβαια πρέπει να περιμένουν πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα που αντιπροσωπεύει την ηλικία τους, το παγκορασίδων και να είναι ελεύθερες στους αγώνες του πρωταθλήματος των κορασίδων καθώς και στο γυναικών και να παίζουν χωρίς καθόλου άγχος.

Στους επόμενους αγώνες θα παρουσιασθούν σίγουρα καλύτερες αφού ποιότητα υπάρχει στα κορίτσια.
Αρκεί να δυναμώσουν σε αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση και μαζί με την πείρα που θα αποκτήσουν μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες το μέλλον σίγουρα είναι μόνο δικό τους.

Για τον αγώνα τώρα, η έλλειψη εμπειρίας που φάνηκε σε κρίσιμα σημεία των σετ οδήγησε την ομάδα να ηττηθεί με 3-0 σετ. από τις κορασίδες του Αλμυρού (24-26, 24-26, 23-25)

Συγχαρητήρια για την νίκη στην ομάδα του Αλμυρού και καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αστραπής θα αγωνιστεί το Σάββατο 27/11 για το πρωτάθλημα γυναικών στο Μουσικό με την ΑΕΛ και για το πρωτάθλημα κορασίδων την Κυριακή 28/11 εκτός έδρας στο κλειστό της Νεάπολης με την ομάδα της ΕΑΛ.(γ)

Οι Χορηγοί μας