Γιορτή των Ακαδημιών με παρουσία Δημάρχου!

Γιορτή των Ακαδημιών με παρουσία Δημάρχου!

Ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός Σύλλογος «έκλεισε» τον κύκλο των εορταστικών εκδηλώσεων του με τη κοπή πίτας των Ακαδημιών το πρωί της Κυριακής (24/1) στο Μουσικό σχολείο Λάρισας.

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε ένα «ζεστό» κλίμα και σε ένα χώρο γνωστό για τα παιδιά του συλλόγου, αλλά και γνωστό για την φιλοξενία του. Η ανταπόκριση των γονέων και η παρουσία των παιδιών ήταν εντυπωσιακή, με όλους να προσφέρουν ότι μπορούν στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας για το οποίο μαζεύτηκαν προϊόντα πρώτης ανάγκης. Τα παιδιά διασκέδασαν με μπόλικο παιχνίδι, παρόντων και των προπονητριών τους…

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Μπαλδώκας όταν πήρε τον λόγο, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά  με υγειά και έδειξε την ευγνωμοσύνη του στους γονείς, που εμπιστεύονται σε δύσκολους καιρούς τα παιδιά τους στον Φιλαθλητικό – Λαρισαϊκό με σκοπό να εντρυφήσουν στον «μαγικό» άθλημα του βόλεϊ.

Στη εκδήλωση της ομάδας μας έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, με τον κ. Κωσταρόπουλο όπου απευθύνθηκαν σε γονείς και παιδιά λέγοντας πως… είναι σημαντικό οι νέοι άνθρωποι να μπαίνουν στον αθλητισμό και να αφιερώνονται σε αυτόν γιατί μόνο να «κερδίσουν» μπορούν από τη συγκεκριμένη ενασχόληση τους. Επίσης, τονίστηκε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός να αποκτήσει την δική του έδρα στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας που έχει ήδη την απαραίτητη άδεια για διεξαγωγή αγώνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η πίτα των Ακαδημιών, μοιράστηκαν χυμοί στα παιδιά, τους γονείς και τους καλεσμένους με όλα τα παιδιά να «βασιλεύουν», μιας και το χαμόγελο στα χείλη τους, κατά την αποχώρηση τους από το σχολείο για τον Φιλαθλητικό είναι το μεγαλύτερο «κέρδος».

* Ευχαριστούμε τα ζαχαροπλαστεία Οικονόμου που επιμελήθηκαν όλες τις «βασιλόπιτες», τα καταστήματα αθλητικών ειδών «Σακοράφα» για τα δώρα που πήραν οι τυχεροί της ημέρας, αλλά και τους χυμούς «viva» για την σημαντική προσφορά τους.

Οι Χορηγοί μας