Δελτίο Τύπου του Φιλαθλητικού Λάρισας.

Από τον Φιλαθλητικό Λάρισας δόθηκε για δημοσίευση στον τοπικό τύπο το παρακάτω κείμενο:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Τρίτη επιτυχία στο πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών της Ένωσης Σωματίων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας για τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό Σύλλογο.
Η ομάδα Παγκορασίδων του Φιλαθλητικού ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν οι ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων του Συλλόγου ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας.
Στους αγώνες Β΄φάσης για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας εκτός του Φιλαθλητικού συμμετείχαν οι ομάδες ΕΑΛ-Γ.Ε.Ελασσόνα-Γ.Σ.Λαμίας-Μεδεών Βοιωτίας.
Η ομάδα του Φιλαθλητικού παρά το δύσκολο πρόγραμμα των αγώνων που προέκυψε μετά από << κλήρωση – ορισμό >> ( << κληρώθηκε>> να παίξει τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας), τα προβλήματα τραυματισμού αθλητριών αλλά και τη << φίλαθλη ατμόσφαιρα>> που συνάντησε από <<φιλάθλους>> με λέιζερ και βωμολοχίες σε εκτός έδρας αγώνα κατάφερε αυτό που δεν πίστευαν πολλοί, την κατάληψη της 1ης θέσης.
Τα αποτελέσματα της ομάδας στη Β΄Φάση που την οδήγησαν στην 1η Θέση ήταν:
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ: 3-1
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: 3-2
ΕΑΛ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: 1-3
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΜΕΔΕΩΝ: 3-0
Η κατάκτηση της 1ης θέσης δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να διεκδικήσει στους ημιτελικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων που θα διεξαχθούν 29-30/6 και 1/7-2009 στη Θεσσαλονίκη την πρόκριση στα Τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν 7-8/7/2009.

Η Ομάδα αποτελείται από τις παρακάτω αθλήτριες:
Αργυροπούλου Μ., Βαβάτσικου Β., Βενέτη Κ., Γιάννη Β., Κακάτσιου Ε., Καλέτσιου Η., Κουτρουμπή Α., Μουλιώτα Λ., Μπαλδώκα Ε., Νάρη Θ., Παπαβασιλείου Ε., Τραταλού Β., Χαραβελούλη Μ.
Προπονητής ο κ. Κουκούλης Γιώργος.

Ο Φιλαθλητικός με τη μεθοδική δουλειά των προπονητών του και την άψογη συνεργασία προπονητών-παικτριών-διοίκησης-γονέων κατάφερε να κατακτήσει όλα τα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηληκιών της ΕΣΠΕΚΕΛ (ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ), να πάρει την 4η θέση στο Πανελλήνιο Νεανίδων και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων.
όλες αυτές οι επιτυχίες αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για ένα καλύτερο μέλλον.
Ο φιλαθλητικός στη μέχρι σήμερα διαδρομή του στα αθλητικά δρώμενα έχει αποδείξει την αγάπη των ανθρώπων για το άθλημα του βόλεϊ.
Ο Φιλαθλητικός έχει σαν σκοπό την πρόοδο του αθλητισμού, την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και την σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητριών του.
Ο Φιλαθλητικός δεν έχει αντιπαλότητες με άλλα σωματεία τα οποία σέβεται και εκτιμά για την προσπάθεια που κάνουν. Κοινός στόχος όλων πιστεύουμε ότι είναι η πρόοδος του βόλεϊ της Λάρισας. Όπως λοιπόν σέβεται όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά με το βόλεϊ, έτσι έχει την απαίτηση να σέβονται και οι άλλοι τη δική του προσπάθεια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τις αθλήτριες, τον προπονητή, τους γονείς για την επιτυχία αυτή της ομάδα και εύχεται η ομάδα να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και να φέρει μεγαλύτερες επιτυχίες.
Το διοικητικό συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παρακάτω χορηγούς της ομάδας για την σημαντική οικονομική βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛ ( ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΗΛΙΑΣ )
CAFE CHOCOLAT
ΚΟΥΚΟΥΡΙΝΗΣ/ΤΡΑΤΑΛΟΣ
ΟΠΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΒΙΤΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΜΠΑΛΑΗΣ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ
ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
EUROBANK
ΛΙΟΝΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Οι Χορηγοί μας