Δεύτερη Θέση για τις Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού την Αγωνιστική Περίοδο 2011-12

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ … αξίζατε κάτι παραπάνω αλλά……

Την δεύτερη θέση κατέκτησαν τελικά οι παγκορασίδες του Φιλαθλητικού στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΚΕΛ την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Στους αγώνες final four που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων την Παρασκευή 22/6/12 και το Σάββατο 23/6/12.

Την Παρασκευή οι παγκορασίδες του Φιλαθλητικού νίκησαν την ομάδα της ΕΑΛ με 3-0 σετ και ο Ασκληπιός Τρικάλων την Ελασσόνα με 3-0 σετ.
Το Σάββατο 23 Ιουνίου έγινε πρώτα ο μικρός τελικός για την τρίτη θέση του τουρνουά όπου νικήτρια ήταν η ομάδα της ΕΑΛ επί της Ελασσόνας με 3-0 σετ.
Στη συνέχια έγινε ο Τελικός μεταξύ του Φιλαθλητικού Λάρισας και του Ασκληπιού.
Τελικό αποτέλεσμα 3-2 σετ υπέρ του Ασκληπιού.
Με το τέλος των αγώνων έγιναν και βραβεύσεις.
Από την ομάδα του Φιλαθλητικού βραβεύτηκαν:
Η Τζαβάρα Ελένη σαν καλύτερη επιθετικός και
η Μπέλλου Αγγέλα, καλύτερη μπλοκέρ.
Η σύνθεση: Κότσιρα Θεοδώρα, Μπέλλου Αγγέλα και Τζαβάρα Ελένη, Σεκλειζιώτη Αναστασία, Ζούρκα Φρειδερίκη, Κουτρουμπή Ειρήνη, Μουλά Ευαγγελία, Βάρσου Σοφία, Γαλλή Αρετή, Παπαθεοδώρου Βασιλική, Ευθυμίου Ελισσάβετ, Ευαγγελοπούλου Ευτυχία και Κωτούλα Ραφαήλα.
Προπονητής: Παπαδημητρίου Βασίλης

Εδώ τώρα είναι τα «αλλά…»

α) Χαρήκαμε στον Φιλαθλητικό όταν πληροφορηθήκαμε ότι η ΕΣΠΕΚΕΛ θα διοργάνωνε τους αγώνες σε μορφή final four δύο ημερών με Τελικό πρωταθλήματος τον οποία και θα έδειχνε η τηλεόραση ζωντανά (άν και δεν μπορέσαμε να δούμε ούτε σε μαγνητοσκόπηση), και δεν θα γινόταν όπως ήταν η αρχική προκήρυξη » ένας εναντίων όλων σε αγώνες τριών ημερών», αφού θα ήταν για το καλό της διάδοσης του αθλήματος.

β) Ο Φιλαθλητικός δεν διαμαρτυρήθηκε, μια απορία μόνο εξέφρασε, και απάντηση δεν πήρε από κανέναν, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΛΗΡΩΣΗ; από την ΕΣΠΕΚΕΛ, για τους αγώνες του final four παγκορασίδων.
Στον Φιλαθλητικό απλώς ανακοινώθηκαν τα ζευγάρια των ομάδων που θα αγωνίζονταν.

γ) Όλοι οι αγώνες έγιναν με δύο διαιτητές,  αλλά … χωρίς γραμματεία και φύλλα αγώνων.
Με αποτέλεσμα. Στον τελικό και συγκεκριμένα στο ταϊ μπρέικ να βάζουν πόντο στο ταμπλό υπέρ των Τρικάλων και να μην μπορείς να αποδείξεις τίποτα γιατί δεν υπήρχε φύλλο αγώνα.
Να υπάρχουν  λάθος θέσεις, αλλά να μην μπορείς να το αποδείξεις τίποτα γιατί δεν υπήρχε φύλλο αγώνα.
Κατά τα άλλα εκεί έγινε μια γιορτή του βόλεϋ, παρουσία διάφορων επισήμων.
Σημ. Την επόμενη ημέρα ο τελικός των παμπαίδων έγινε κανονικά με φύλλο αγώνα.

Λάθος μεγάλο του Φιλαθλητικού που δέχθηκε να γίνουν οι αγώνες χωρίς γραμματεία και φύλλα αγώνων, αλλά ποτέ δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θα γινόταν αυτό. Να φωνάζουν διάφοροι από έξω και να βάζουν πόντους όταν θέλανε. Να μας λένε να κάνουμε ένσταση όταν δεν υπάρχει φύλλο αγώνα, και μια  συγνώμη έστω θα ήταν αρκετή.

Ο Φιλαθλητικός δεν πείραξε ποτέ καμιά ομάδα, δεν ασχολήθηκε ποτέ με καμία άλλη ομάδα και με κανένα άτομο και θα συνεχίσει να υπάρχει όταν οι άλλοι θα έχουν σταματήσει γιατί έχει μια μεγάλη δύναμη:
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ … αξίζατε κάτι παραπάνω αλλά……


Με δύο διαιτητές έγιναν οι αγώνες…



Αλλά στην γραμματεία καθόταν προπονήτρια του Ασκληπιού που συμπλήρωσε τις συνθέσεις των ομάδων σε ένα χαρτί και ένας κύριος με στολή διαιτητή που έβαζε τους πόντους που ήθελε…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ FINAL FOUR

Οι Χορηγοί μας