Επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο μίνι volley των Ακαδημιών

Επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο μίνι volley των Ακαδημιών

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο μίνι volley των Ακαδημιών του Φιλαθλητικού (κορίτσια Δημοτικού) στο κλειστό Γυμναστήριο του 22ου Δημοτικού Σχολείου. Αν εξαιρέσουμε την ατυχία της τελευταίας στιγμής με την θέρμανση (πρόβλημα στο λέβητα) , η  εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, δίνοντας την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες του συλλόγου να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ,να τραγουδήσουν και να πούνε τα κάλαντα στους γονείς τους, καθώς και να κάνουν αυτό που μαθαίνουν καλά στις ακαδημίες μας..ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τις αθλήτριες και με παιχνίδια 4χ4 των μικρών αθλητριών της πρώτης έως τετάρτης δημοτικού.Η μουσική ήταν στο πνεύμα των εορτών, με  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και όλοι μαζί , γονείς και παιδιά,  αφέθηκαν στην  μελωδία  που είχε επιμεληθεί να υπάρχει η διοίκηση του συλλόγου , ώστε να απολαύσουν,  οι μεν γονείς τα παιδιά τους, βλέποντας την πρόοδο τους στο άθλημα, και οι δε αθλήτριες,  να δείξουν αυτά που μαθαίνουν στις ακαδημίες μας.   

Η σελίδα μας στο Facebook…

Μετά από μία ώρα παιχνιδιού, στο διάλειμμα της εκδήλωσης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Νίκου Νίκος μετέφερε τις ευχές του ΔΣ  σε όλους τους γονείς , μίλησε για το άθλημα που υπηρετούμε και ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.Τον λόγο στην συνέχεια πήρε η Κα  Παπαδοπούλου Πηνελόπη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος (  ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση της διοίκησης και την ευχαριστούμε θερμά)  η οποία αναφέρθηκε στην διατροφή και άσκηση στην προεφηβική και εφηβική ηλικία δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να γνωρίσουν την σωστή διατροφή των παιδιών τους όταν προπονούνται. Η Κα Παπαδοπούλου μετά το τέλος της διάλεξης  της, έκανε ένα δώρο στον σύλλογο μας και επί των πλείστον στις μικρές αθλήτριες μας, δίνοντας  τες την ευκαιρία να  την επισκέπτονται  δωρεάν για συμβουλές και ότι άλλο αφορά την διατροφή τους. Ο σύλλογος την ευχαριστεί θερμά.

Και κάπου εκεί , λίγο πριν αρχίσουν και πάλι τα παιχνίδια, οι μικρές αθλήτριες, με την αθωότητα και την γλυκύτητα  που έχουν σε αυτή την ηλικία , τραγούδησαν τα κάλαντα στους γονείς τους και έτσι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τους ευχαρίστησαν  για την υπομονή τους και την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας . Η γιορτή συνεχίστηκε με παιχνίδι από τα μεγαλύτερα παιδιά πέμπτης και έκτης δημοτικού και στο τέλος όλοι μαζί  ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου με τις καλύτερες ευχές. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους γονείς που τίμησαν την εκδήλωση και εύχεται σε όλα τα παιδιά του συλλόγου και τους γονείς τους καλές γιορτές!

dsc_0387 dsc_0392 dsc_0412  dsc_0394 dsc_0389dsc_0343dsc_0337dsc_0367

Attachment

dsc_0337 dsc_0343 dsc_0412 dsc_0392 dsc_0387 dsc_0367 dsc_0336 dsc_0421 dsc_0394 dsc_0389 dsc_0346

Οι Χορηγοί μας