Η Εταιρεία FMS «χρυσός» χορηγός για την Αγωνιστική Περίοδο 2014-2015

Για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, η εταιρεία FMS «ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ Α.Ε» θα είναι Χρυσός Χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Φιλαθλητικού Λάρισας και το λογότυπό της θα ταξιδεύει με τη φανέλα των αθλητριών σε όλη την Ελλάδα.

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρία «ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ Α.Ε» που θα είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας για την περίοδο 2014-15 στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Η «FMS» στηρίζει ενεργά τις αθλήτριες και την ομάδα Volley του Φιλαθλητικού και στέκεται δίπλα της στη μεγάλη αυτή προσπάθεια του πρωταθλήματος.

 Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού Λάρισας ευχαριστούν τον κ. Φλώρο και τους συνεργάτες του, για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια της ομάδας.

 Η εταιρία «ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ Α.Ε», δραστηριοποιείται στον κλάδο της εναλλακτικής διαχείρισης σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων με την σημερινή νομική της μορφή από το 2005. Με συνολική εμπειρία άνω των 40 ετών, αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στον τομέα της. Η κατάταξή της μεταξύ των 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιριών στον ελληνικό χώρο το 2011, ανεξαρτήτως του αντικειμένου της δραστηριότητας, έρχεται να επιβεβαιώσει την ιδιαίτερα δυναμική της πορεία.

Οι Χορηγοί μας