Η Νάσια Φακοπουλίδου και η Γιαννακοπούλου Κατερίνα στον Φιλαθλητικό

Η διεθνής με την Εθνική Κορασίδων Νάσια Φακοπουλίδου

Μια ακόμη μεγάλη μετεγγραφή πραγματοποίησε η διοίκηση του Φιλαθλητικού.
Συγκεκριμένα απέκτησε την Φακοπουλίδου Αθανασία , ένα ανερχόμενο ταλέντο που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Κορασίδων (διακρίνεται με το Νο 9)στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που διεξήχθη στην Ταϋλάνδη πριν λίγες μέρες.
Μία αθλήτρια νέα ,που ξέχωρα από την αγωνιστική της ικανότητα, θα προσφέρει και μέσα από τις εμπειρίες της, το κίνητρο στις νέες αθλήτριες του συλλόγου να δουν τις προοπτικές που ανοίγει το άθλημα και να προσπαθήσουν πιο πολύ για το καλύτερο.

Τέλος αποκτήθηκε και η Γιαννακοπούλου Κατερίνα , μια αθλήτρια έμπειρη που θα βοηθήσει και αυτή με την σειρά της, στο μέγιστο, για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδος.

Παράλληλα με τις νεοαποκτηθέν αθλήτριες είχαν προηγηθεί νωρίτερα συναντήσεις με το υπάρχον υλικό της ομάδος ,οι οποίες είχαν θετική κατάληξη ,ανανεώνοντας την συνεργασία τους όλες οι αθλήτριες. Και συγκεκριμένα ανανέωσε με την αρχηγό της ομάδας Κεραμίδα Άννα με την Αθανασιάδου Δέσποινα, Χαταβελούλη Μαριάτζελα, Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Μπέλλου Αγγέλα, Παραφέστα Αγλαϊα, Κότσιρα Δώρα, Μπαλδώκα Ευανθία, Κορώνα Χρύσσα. Παπαθεοδώρου Βασιλίνα, Κουτρουμπή Ανδρομάχη, Κουτρουμπή Ειρήνη.

Με υποσχετική ενός έτους παραχωρήθηκαν η Αργυροπούλου Μαρίνα στους Τράχωνες και η Βενέτη Κλειώ στην Νίκη Αλεξανδρούπολης λογω σπουδών καθώς και η Τάνια Μηλιώνη.

Οι Χορηγοί μας