Θετικός απολογισμός για τα τμήματα Παγκορασίδων του Φιλαθλητικού.

Θετικός απολογισμός για τα τμήματα Παγκορασίδων του Φιλαθλητικού.

Απόλυτα θετικός ήταν ο απολογισμός των τμημάτων του Φιλαθλητικού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και αυτό γιατί, πετύχαμε το 3 στα 3.

Αγωνίσθηκαν οι δύο ομάδες  από τις τέσσερις που μετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα Β΄παγκορασίδων και με την αγωνιστική τους παρουσία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Φιλαθλητικός  διαθέτει αξιόλογες υποδομές που αναμένεται τα προσεχή χρόνια να στελεχώσουν το βόλεϊ της πόλης και όχι μόνο.

Η Αρχή έγινε το Σάββατο το μεσημέρι 5/3 στο κλειστό της 22ου Δημ. Σχολείου όπου ο  Φιλαθλητικός Γ΄ νίκησε με 3-0 σετ  (25-13, 25-17, 25-14) του ΑΣ Φαρσάλων. Τα συγκεκριμένα κορίτσια μετέχουν πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και αυτή ήταν η πρώτη  τους νίκη, στην οποία κατάφεραν να φθάσουν  με σημάδια βελτίωσης  εμφανή σε όλους του τομείς.

Η σύνθεση ττου Φιλαθλητικού (Χριστίνα Τσαπραλή) Λάλλου Κ. Κωστούλα Μ. Παρώνη Ανθή, Τσιλιάκου Δέσπ. Παρώνη Ειρήνη, Πάτρα Ν, Κερμελίδη Κ, Χαντέ Αρτ, Τσιπλικιάρη Ρ, Παραφέστα Αντ, Γαργάλα Ελ, Σεκλειζιώτη Γλ. και Πίτσα Ολ.

Συνέχεια στις Νίκες την Κυριακή το μεσημέρι 6/3 επίσης στο κλειστό του 22ου Δημ. Σχολείουγια το πρωτάθλημα παγκορασίδων Β΄ομάδων με τον Φιλαθλητικό Ε΄ να νικά εύκολα τον Ασκληπιό Τρικάλων με 3-0 σετ (25-10, 25-20, 25-9) και να σημειώνει την 2η νίκη του σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα.

Η Συνθεση του Φιλαθλητικού ( Σβέλτα Βασίλεβα) Χατζηρεπάνη Γ, Κουτίνα Π, ΑνδρεάδηΜ, Λαβαντσιώτη Αγγ, Παυλίδη Μ, ΘεοδώρουΔ, Βαϊοπούλου Μ, Χαλιμούρδα Φ, Σχορετσανίτη Αγ, Ζιώγα Μ, Χαρίση Αθ, Τριανταφύλλου Γ, Χαλκίδη Αν, Αρσενά Ι, Γιουρούκη Δ.

Η τρίτη Νίκη ήταν αυτή της γυναικείας ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας επί του ΟΠΕ Ρεθύμννου με 3-0 σετ την Παρασκευή 5/3 στο κλειστό της Νεάπολης. (Δείτε ΕΔΩ)

Σε επίπεδο κορασίδων την προσεχή Τετάρτη 9/3/2016   στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου ο Φιλαθλητικός αντιμετωπίζει την ομάδα της Ελασσόνας για την φάση των 8,  με τον νικητή να προκρίνεται στο final4 της Περιφέρειας.

 

Attachment

DSC_0284

Οι Χορηγοί μας