Καλύτερη επιθετικός στο Άργοςη Μαρίνα Αργυροπούλου του Φιλαθλητικού

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη αναδείχτηκε MVP του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων 2013. Η Μαρίνα Γεωργίου του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε καλύτερο λίμπερο, η Έλενα Γλύκα του Παναθηναϊκού καλύτερη πασαδόρος, η Αγγελική Καββαδία του Παναθηναϊκού καλύτερη κεντρικός και η Μαρίνα Αργυροπούλου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός) καλύτερη επιθετικός.

Συγχαρητήρια από τον Φιλαθλητικό

Ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια τόσο στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, όσο και στις υπόλοιπες ομάδες που βρέθηκαν στο Άργος για τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, εξέδωσε η διοίκηση του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού

«Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου με την ευκαιρία συμμετοχής της ομάδος Νεανίδων του συλλόγου μας στο FINAL-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στην πόλη του Άργους το διήμερο 2 & 3 Μαρτίου 2013 αισθάνεται την ανάγκη και έχει την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαιρεί :

1)Την Ε.Σ.ΠΕ.Π. για την άψογη διοργάνωση του FINAL-4.
2)Τον Δήμο Άργους – Μυκηνών για τις ιδανικές συνθήκες διαμονής της ομάδας μας στην πόλη του Άργους κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.
3)Την Διοίκηση του Γ.Σ. Άργους ή οποία βρέθηκε συνεχώς κοντά μας καθ’ όλη την διάρκεια της τριήμερης παραμονής μας στο Άργος.

Τέλος το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου συγχαίρει της ομάδες που κατέλαβαν τις τρείς πρώτες θέσεις στην τελική κατάταξη του FINAL-4 (Παναθηναϊκό, Αίαντα Ευόσμου, και Γ.Σ. Άργους) και τους εύχεται καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων τους.

Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί τους προπονητές Βασίλη Παπαδημητρίου και Θωμά Γκότση, καθώς και την ομάδα των Νεανίδων του συλλόγου για την θαυμάσια πορεία τους από τους προκριματικούς αγώνες της ΕΣΠΕΚΕΛ μέχρι και το FINAL-4 του Άργους».

Οι Χορηγοί μας