Κλήση για προπόνηση με την προεθνικής Παγκορασίδων σε δύο αθλήτριες του Φιλαθλητικού

Κλήση για προπόνηση με την προεθνικής Παγκορασίδων σε δύο αθλήτριες του Φιλαθλητικού

«Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση το Σάββατο, 19/05/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βότση στις 15.15 (διάρκεια προπόνησης 15.30 – 17.30)  και την Κυριακή, 20/05/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βότση στις 15.15 (διάρκεια προπόνησης 15.30 – 17.30)»..Διαβάστε περισσότερα..

Τα ταλαντούχα κορίτσια μας, Ελευθερία Γαργάλα και Μαρίζα Βαϊοπούλου, γεννημένες και οι δύο το 2004, με την επιμονή, την αγωνιστική τους διάθεση και τη συνέπεια στις προπονήσεις τους, κατόρθωσαν να φτάσουν στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο για την ηλικία τους και να ανταμειφθούν για τον κόπο τους με την πρόσκληση αυτή.

Η πρόσκληση σε εθνική ή προεθνική οµάδα, αποτελεί ξεχωριστή τιµή για κάθε αθλητή και για το σωματείο του. Τα δύο κορίτσια μας,  είναι η ζωντανή απόδειξη της σοβαρής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου,  αλλά επιπλέον αναδεικνύουν και το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα του Φιλαθλητικού σε ένα άθλημα, όπως το Volley.

Η διοίκηση του Φιλαθλητικού και οι προπονητές, εύχονται στην Μαρίζα και την Ελευθερία καλή επιτυχία στην συνέχεια με υγεία και ανοδική πορεία.

Οι Χορηγοί μας