Λαμπερή η τελετή λήξης της Ακαδημιας Volley του Φιλαθλητικού Λάρισας

Λαμπερή η τελετή λήξης της Ακαδημιας Volley του Φιλαθλητικού Λάρισας

Μία ακόμη πανέμορφη τελετή ως γιορτή, δημιουργήσαμε και πραγματοποιήσαμε στον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ για τα παιδιά και τους γονείς τους.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η «Γιορτή Λήξης»  της Ακαδημίας Volley του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ χθες Πέμπτη 14 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Στην αρχή της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Ακριβούλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους γονείς  για την παρουσία τους, την στήριξή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν για άλλη μια χρονιά στον Φιλαθλητικό για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, παρουσίασε έναν έναν όλους τους προπονητές: Τον Δημήτρη Ιόβτσεβ, την Σαμαρά Αθανασία, την Άννα Κεραμίδα, την Σοφία Σαμουρέλη, την Ελένη Μπαζιάνα και την Τάνια Μπέλτσιου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε η ομάδα των παγκορασίδων του Φιλαθλητικού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ για τη σεζόν 2017-18, και την πρόκριση της στην ημιτελική  φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος η οποία θα διεξήχθη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Το Τουρνουά αυτό έχει καθιερωθεί ως η γιορτή των τμημάτων υποδομής του Φιλαθλητικού. Ήταν αναμφισβήτητα μια γιορτή του βόλεϊ για όλους μας. Μετά από μία δημιουργική χρονιά γεμάτη βόλεϊ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κλείσουν την χρονιά με αγώνες mini volley δίπλα στις προπονήτριες τους.

Αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, έπαιξαν μεταξύ τους.  Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου απαλλαγμένες από το άγχος τόσο των μαθημάτων όσο και των προπονήσεων, έδειξαν στους γονείς τους και φίλους που παραβρέθηκαν τις δεξιότητες που καλλιέργησαν όλη τη χρονιά, με πολύ πάθος και αγωνιστικότητα.

«Στον Φιλαθλητικό μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε την πορεία μας και την προσπάθειά μας σιγά σιγά προς τα μπρος. Βελτιωνόμαστε και τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα βήματα, έχοντας τη συμπαράσταση όλου αυτού του κόσμου και των γονέων που μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται τα  παιδιά τους και μαζί να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και καλύτερους ανθρώπους».

Για περισσότερες φωτογραφίες επιλέξτε ΕΔΩ

17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Attachment

17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Οι Χορηγοί μας