Μεγάλη Νίκη και Πρόκριση στο Final Four των Κορασίδων του Φιλαθλητικού.

Μεγάλη Νίκη και Πρόκριση στο Final Four των Κορασίδων του Φιλαθλητικού.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Φάση 8 Ομάδων ΕΣΠΕΚΕΛ
Φιλαθλητικός Λάρισας – Ασκληπιός Τρικάλων : 3-2 σετ
(26-24, 25-27, 18-25, 25-21, 15-13)

Το Σάββατο (29/5) το απόγευμα, σε ουδέτερη έδρα, στο κλειστό του Τυρνάβου διεξήχθη για την «Φάση των 8 ομάδων» η αναμέτρηση  μεταξύ του Φιλαθλητικού Λάρισας και Ασκληπιού Τρικάλων.
Ήταν ένας καθοριστικός αγώνας από τον ο οποίο ο νικητής προκρίνονταν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ και η ηττημένη ομάδα ολοκλήρωνε τους αγώνες της για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η ομάδα των Κορασίδων μας μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση επί της αξιόμαχης ομάδας των Τρικάλων νίκησε με 3-2 σετ και προκρίθηκε στην τελική φάση (Final Four) του πρωταθλήματος Κορασίδων μαζί με τις ομάδες του ΑΟ Λαμίας, της ΕΑΛ και του νικητή της αναμέτρησης Ελασσόνας – ΑΕΛ.

Συγχαρητήρια  στις αθλήτριες οι οποίες δούλεψαν συστηματικά όλη τη χρονιά, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα και με πολύ δουλειά, πέτυχαν την πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η Σύνθεση του Φιλαθλητικού: (Σβέτλα Βασίλεβα  – Βασίλης Παπαδημητρίου ) Κουμπούρα Σέβη.,  Μπάλλα Σοφία.,  Μπουρλή Ιωάννα,  Μητσογιάννη Δ’εσποινα,  Γαλογαύρου Μαρία,  Νιακοπούλου Αλεξάνδρα(λ),  Τζήκα Αγγελική,  Σταμπουλή Ιωάννα,  Γαλάνη Ιωάννα,  Γαλάνη Νικολίνα(λ),  Κοντογιάννη Χαρά,  Κουμπούρα Ευαγγελία,  Ανδρεάδη Μαριαλλένα,  Μπίλλη Μαρία.

Φωτογραφίες από το https://asaskv25.blogspot.gr/

IMG_0929 IMG_0924

Attachment

IMG_0929 IMG_0924

Οι Χορηγοί μας