Με Eπιτυχία Oλοκληρώθηκε το 1o καμπ volley του Φιλαθλητικού Λάρισας. (φωτο).

Με Eπιτυχία Oλοκληρώθηκε το 1o καμπ volley του Φιλαθλητικού Λάρισας. (φωτο).

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το 1ο καμπ βελτίωσης δεξιοτήτων volley που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος, από 12/6/17 έως και 15/6/17 στο κλειστό γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, με τη συμμετοχή 65 αθλητριών ηλικίας 11 και 12 ετών, που παρά την ζέστη έδωσαν ανελλιπώς το παρόν, κάτω από την επίβλεψη όλων των προπονητριών του συλλόγου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπονήσεις  με στόχο τη βελτίωση στις βασικές δεξιότητες του αθλήματος.

Στα παιδιά μίλησε ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού κ. Βασίλης Ακριβούλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο καμπ, τα προέτρεψε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το βόλεϊ, δίχως να παραμελούν τα μαθήματά τους. Τόνισε, πως ο Φιλαθλητικός  μέσα από τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία τα τελευταία χρόνια, στοχεύει στην ανάδειξη ταλέντων και τη στελέχωση της γυναικείας ομάδας του συλλόγου με αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής, στηριζόμενος στα δικά του παιδιά.

Όραμά μας είναι να ωθήσουμε τους νέους στον αθλητισμό και να αναδείξουμε νέα ταλέντα. Να εμπνεύσουμε και να ενισχύσουμε το πάθος των μικρών αθλητριών για το βόλεϊ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ είναι για τον Φιλαθλητικό τα κλειδιά της επιτυχίας. Όραμά μας είναι να προωθήσουμε τα νέα κορίτσια στον αθλητισμό και να αναδείξουμε νέα ταλέντα. Να εμπνεύσουμε και να ενισχύσουμε το πάθος των μικρών αθλητριών για το βόλεϊ.

Γιατί το υγιέστερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

13

?

?

?

?

Attachment

? ? ? 16 15 13 ? ? ? ? ?

Οι Χορηγοί μας